Jesu li vježbe OSBiH i Vojske Srbije otkazane zbog subverzivnog djelovanja?

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Cetnik

To si krzalicu obicni cetnik

Name

Nema logike da agresorska vojska radi vježbe u BiH

Robot

Samo budale ne bi.minirale vjezbu sa agresorom.koji se nije pokajao.za svoja nedijela ! Prema tome.manite se čorava posla ! I ko kani ostati u BiH neka.podmaze oruzije jer četnička neman ponovno misli da je jaka !!!

Komentar

Po meni je užas o ovom razpravljat Pa oni su historijski neprijatelj

Nadimak..

Zar se nisu ti isti pred prošli rat ukopali oko Sarajeva tokom vježbi?

Kico

A po čijem nalogu je Podžić donio odluku, po vašem mišljenju, "objektivnom"?

Hm

Pa i NATO je za Srbe agresorska vojska, pa su bile vježbe! Vi, muslimani, stalno vodite politiku islamskog fundamentalizma, i stalno vam je njihova ratna retorika na snazi! Pa rat je bio građanski, i svako je na svakog pucao! Srbi na muslimane i Hrvate, Muslimani na Srbe i Hrvate, i Hrvati na Muslimane i Srbe! A NATO na Srbe!

mikula

Kržaliću za koga ti radis. Za Dodika. Do vjezbe sa Srbijom nije trebalo nikad ni da dode. Sa zemljom koja je napala BiH i danas zeli da je podijeli se ne moze vojno suradivati.

Duduk

Kržaliću za koga ti radis. Za Dodika. Do vjezbe sa Srbijom nije trebalo nikad ni da dode. Sa zemljom koja je napala BiH i danas zeli da je podijeli se ne moze vojno suradivati. ka mikula Koja glupost značo ne bi trebale biti sve ove zemlje zemlje u NATO jer su bili neprijatelji radi krvave prošlosti

Dilfa

Koji je ovo skup nebuloza. Bosanski muslimani ne žive u srednjem vijeku nego u pećinskom dobu. Bog te jbo sa kim mi ovdje živimo.

Odjebaus dijasporo

Nepismena dijaspora ovdje komentariše! Stariji koji su nepismeni, i pobjegli od rata na zapadnu socijalu, a sad bi ratovali! A svoj podmladak su zatrovali svojom glupošću! Gospodo draga, vi nemate pravo da odlučuje te bilo šta o sudbini BiH, jer ste stranci! Okanite nas se više! Otišli ste i ne postojite više za nas i ovu zemlju!

DUDEK Krivousti Njofra

Samo zid na Drini..a mreža prema Rvacku

/ Najnovije