Jedan od optuženih izrazio saučešće porodici Memić, Muriz odmah odgovorio

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hahahahaha

Prvo proziva ljude što mu nisu izrazili saučešće, a sad kad jesu, kaže da mu ne trebaju izjavljivati.

Kong

Nedaj se Murize ti si legenda

Azazel

Muriz je div, Ifet je znanje....Patuljak Kadrija I uniforme za sve Policije, sve to treba pomno ispitati

Duduk

>>Prvo proziva ljude što mu nisu izrazili saučešće, a sad kad jesu, kaže da mu ne trebaju izjavljivati. ka Hahahahaha<< Vidi ti ove patriote i domoljube kako komentarišu i takve bi patrioti bi branili BiH. Kojia ološ. Pa šta će mu sad ttebali su mu prije izraziti saoučešće a ne sad posle ovoliko godina

papac

Ma pusti to moj Murize.. Sta on tebi ima saucesce izrazavati nite te poznaje niti ti je familija.. Nek samo profesionalno radi posao to ti je najbolje saucesce ..

MrziteljPDA

Smrade jedan! Kaže se hvala.

Guest

Svako se može prepoznati, ko je, šta je i kakav je. Vidi samo način komuniciranja. Samo psovke i vrijeđanje. Sramota.

MrziteljPDA

Čestitam! Sad ti je ime još i bolje. Ha,ha,ha

/ Najnovije