Je li Palmer stigao zbog "razmjene" i(li) "podjele" teritorija u BiH?

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Došao da završi podjele ako mu uspije

KNZenica

Senilni i najlošiji podmukli predsjednik SAD Biden, sa Palmerom je još jedini koji još uvijek štiti ratnog zločinca Aleksandra Vučiča koji se na sloobdi čiji akti u Hagu čekaju da Amerika da zeleno svijetlo da se zlikovac Vučić uhapsi.

Aco Vucic

Jedino krezavim talibancima iz 23% BiH nije jasno da je Alija jos davno podjelio BiH.

micelj

Takvu BiH za koju se vi zalazete ima 35.god. nikad necete dobiti umjesto sva tri naroda ravnopravna da budu i da se udje u EU jedino tako se moze naprijed. Pa moji bosnjaci koji imate imalo mozga prosudite sami jeli to to.

Guest

od Amerike me ne čudi ništa

Sveta bosnjacka Bosna

Republika Bosna od Pazara do Kladuse, sveta bosnjacka zemlja

Za Aco Vucic

Jedino krezavim talibancima iz 23% BiH nije jasno da je Alija jos davno podjelio BiH. ka Aco Vucic Eto vi ste sa zubima. Smrdite na brlju i bijeli luk a kupate se od bozica do Bozica. Vuk mijenja krzno svake godine ali cud ostaje uvijek ista!

za Micelja

Vi bi sa vasih 10% da bude ravnopravni sa 52%. ako ta tvoja matematika sljaka onda si zasluzio Nobelovu nagradu. Prosetaj , ovdje si u prolazu a mi smo na svome!

Gost

Šta je Alija "odbranio" kada mu pedeset posto stanovništva živi na dvadeset tri posto teritorija.

Reci cu ga Bidenu!

.

@Gost imati 0,01% smrda u glavnom gradu drzave je ogroman uspjeh!

.

@Gost

Smrdi su u glavnom gradu drzave u prolazu ili kao turisti!To je uspjeh koji se nemoze nicim mjeriti!

Dla

Ima li ikoga u ovim dronjcima od BIH politicara da shvata da je drzava važnija od onoga što stane u njihove džepove? Ali teško jer oni su birani od strane onih koji su pisali prethodne komentare. Eto opet ja na zvijezde lajem. :/

/ Najnovije