Duraković: Ovakav zakon je prijetnja za visoko obrazovanje u KS

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fikro

samo vi zabranite profesorima da se bave privatlucima, jer ubise sa niskim cijenama. ne mozemo naraditi koliko oni mogu uzeti, neplaceno studentima dati na razradu a oni to sve u radno vrijeme koje im je placeno od mojih novaca iz realnog sektora.

qqq

Bravo Jasna!

avangarda

Je li ovo intelektualna elita SDP?...Jah....De malo nesto procitajte

Globus

Zar Jasna nije bila SzBB a poslije nezavisni kandidat. Zar je sada u SDP-u ???

NN

Vi ste SDP-ovci na vlasti u KS . Neznam kome se obracate i kome kmecite. Valjda sami sebi !

071

Metrika je najveća zapadnjačka ubleha u akademskom svijetu, odmah poslije Bolonjskog procesa koji je sveo fakultetsko dodiplomsko obrazovanje na nivo srednje škole. Što je više metrike, to je manje sadržajne vrijednosti i naučnog doprinosa. Dosta zapadnih zemalja počinje da odustaje od te neoliberalne šuplje, ali mi, kao otpad propalih ideja, moramo baš sada to da usvajamo. Ko god je pripremao taj zakonski prijedlog (beli neki pametni UNDP-jevi konzultanti), mogao je malo da pogleda kako su kompleksne reforme napravljene posljednjih desetak godina u ozbiljnim zemljama poput Finske i već donose rezultate.

Dea

Durakovicka brine o obrazovanju. Najosija studentica onomad na FPN. Mozemo li nize pasti?

Niđe veze

Durakovicka brine o obrazovanju. Najosija studentica onomad na FPN. Mozemo li nize pasti? ka Dea Čuj to? Diplomirala je na Univerzitetu u Washingtonu, Seattle, SAD, 2000. godine na Odsjeku komunikologije, na usmjerenju odnosi s javnošću.

Kola govana

I ona nešta truni, nezna ni u kojoj je stranci trenutno! Bitni su joj honorari da se naždere!

/ Najnovije