Janjić: Spremaju se nove sankcije, nije šega ovo što rade Dodik i Čović

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Našli ste čovjeka iz Srbije. Svaka čast!

Gost

..i zato dobro ovog iscedite jer ce mu zamjenu tesko biti naci.

Gost

Lijepo molim uredništvo portala da objavi popis Bošnjaka (što god to značilo) koji su na crnoj listi SAD-a. Unaprijed hvala.

Re gost

Od bosnjaka sankcijama ce biti obuhvaceni:legitimni covic, kristo, lovrinovic, cavara, karamatic, colak, slijed mozes ti nastaviti

Guest

Guest @Re gost Treba " promicatelja evropskih vrijednosti legitimnog predstavnika" hala i kanala kamenjarskog krivoustog cigosa kazniti plus sto je lopov vodio zarobljenike-logorase na Heliodromu da mu gladni i zedni rade u firmi Sokol. Preko toga svi prelaze od VSTV od ciganke Tadic do cigosa potkovanog cele cickave kose Tegeltije. Pocelo je odmotavanje i nine bas onako kako rece onaj cigos lopov sa Hacijendom da su iste sankcije.

Hehe

Dodik se baš zabrinuo! Hahaha! Ima li šta novoga?!

Knez

Јањићу јањичару,ти си једна политичка лопата,седиш на образу зато се не стидиш,.

/ Najnovije