Jakob Finci o reakciji države Izrael: Drago mi je da je trijumfirala pravda!

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

***

Anthony

Naravno da je Izrael tako reagirao. Ne znam zašto je iko pridavao značaj jednom ambasadrcicu u Tirani. Obična niskorist.

Banja

Lijepe riječi su ukras

Izrael

Znate da je pravo ime hrvatske himne, "Horvatska domovina"? Znate da je prezime Horvat najčešće u Hrvatskoj i Slovačkoj i drugo najčešće u Češkoj, a i ostalim Slavenskim zemljama? Znate li da u Izraelu, na svakom koraku imate reč Horvat, na svim arheološkim lokalitetima. Horvat na hebrejskom-izraelskom jeziku znači ruševina(drevna-arheološka). Ne zna se da li su to Hrvatske ruševine, ili su ih Hrvati rušili? Ali, kako je moguće da se o tome ćuti, jer neke su stare do 9000g... Horvat Kur, Horvat Uza, Horvat Qarta, Horvat Akav, Horvat Galil, Horvat Burgin, Horvat Hamama, Horvat Yatir, Horvat Berachot, Mesad Horvat Bor, Horvat Katsrah, Horvat Midras... internet stvarno treba zabranit?

Vera

Šmit je kriv za sve, ima ovlasti da sam odmah donese izmjene ali on čeka i smo širi mržnju. ka Banja Daje priliku političarima da sami naprave te izmene, tako da ga niko ne optuži na krju da im nije dao tu priliku.

Ssy

Šta ti misliš da Izrael podržava radikalne islmiste u BiH, a nije za to da se poštuje odluka Ustavnog suda BiH koji je presudio da se krđe prav Hrvata? ka Banja Naravno da niko ne podrzava bosnjake jer se niko i ne trudi upoznati ih, svijet podrzava tadikalne katolike samo zato sto se deklarisu kao katolici i nikon ne interrsuje sta to podrazumjeva.

Db

***

ldzi

pravi Bosanac i Hercegova

robot

Jakoba za predsjednika!!!

/ Najnovije