Kosor o potezima Čovića i HDZ-a: Ovo je za mene šokantno, ostala sam bez riječi

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gosto

Neka ga bude sram i stid svih onih Hrvata iz Banja Luke i okolice, generalno iz RS!

presudjeni uzp

pa sta ocekivati od presudjenih ratnih zlocinaca? da priznaju svoja nedjela?

AU

Plan hrvata za UZP, postoji jor puno prije pocetka svih ratova '91-'95. Njihova podrska referendumu je samo pragmatican pristup da BiH ne ostane u "krnjoj jugoslaviji" i da milosevic legalno moze mobilizirati boanjake u ratu protiv HR, ne postoji objektivan autoritet koji moze tvrditi da bi tada HR bila obranjena. Velika vecina hrvata u BiH i dalje pokusava da sprovede UZP politiku, odvajanja dijela BiH, tako sto otvoreno suruje sa dodikom, nazalost, nema niko od bosnjaka ko ima autoritet da potpise kapitulaciju BiH, dzaba vam pos'o

che

Kao što sam nedavno komentarisao , Dragan Čović koristi sva sredstva da se zaštiti ,a i svoj kriminal . Nije on ni Hrvat , ni katolik , a bogami nije ni u.s.t.a.š.a nego jednostavno mafijaš . Isto važi i za Dodika i za Bakira .

Sto reci

Sto reci gospodjo Kosor nego retoricki postaviti pitanje koliko je uopce medija u hrvatskoj pisalo/govorilo o ovome.Mozda jedan ili dva ,a i to na marginalnim stranicama.Jednostavno,vecinom los smo narod i nisu Marx i Engles zalud pisali da je hrvatski narod otpad ljudskog roda.

/ Najnovije