Jadranka Kosor: EU je zelenim svjetlom za Ukrajinu ponizila BiH

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sve je to ispolitizirano.

Slicno kao i Nobelova nagrada. Kao i sve ostalo...

Gost Radio Sarajeva

A sto bi je ponizila? Takvo je stanje stvari. Dok BiH ne pokaze da ide u smjeru Evrope nema smisla da joj se daje ikakav status. Petneast goidna samo sprjecavaju reforme. Nek se narod zamisli za koga glasa i zbog koga ne idu u EU.

Miki

Pa ko jos hoce muslimanske teroriste. Trebali smo ih sve pobiti kad smo mogli ali NATO nije dao i stao je na njihovu stranu. Steta

Koel

Pa ko jos hoce muslimanske teroriste. Trebali smo ih sve pobiti kad smo mogli ali NATO nije dao i stao je na njihovu stranu. Steta ka Miki mogao si nam ga poglabati kolektivno sa traktoristima sto te nato spasi trebali smo vas istrijebiti nedadose nam

Guest

Guest Nije EU ponizila BiH. Ona je sebe ponizila jasno stavljajuci do znanja da smetaju bosanski muslimani. Ovi drugi bosanski katolicii i bosanski pravoslavci imaju pasose hrvatske i srbijanske pa su i u EU kao i suskavac Orban.

Da,su.....

Da 2.5 miliona muslimana u BiH nisu islamske vjere nego krscani BiH bi vec odavno bila u EU i NATO savezu,ali ovako bojim se da ce u narednih barem 10 tak godina i to ako opet ne bude rata.Da se ne lazemo EU politika je rasisticka ,a da se to promjeni trebat ce muslimani mjenjat vjeru ili odustati od zelje za ulazak u EU.

/ Najnovije