Izvor iz EU: 'Milorad Dodik je izoliran, ima samo jednog prijatelja u Europi'

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Slicice

Ko je VAMA simpatican, moze sanerski osmjeh kutom usana (ne vidi ni on glup ko konj, a ni vi koliko je shaner sa tim...) a ko VAMA nije simpatican, on kopa nos, kopa uho, kopa guscu, mrsti se zabrinuto, itd.... A koliko ste glupi, a glupi ste ENOOORMNO, ne vidite da i time tjerate beejhaa u sunovrat... Al ne mogu ja to vama objasnit. Jer ste preglupi, pa ne shvacate.

Za pametnicu

Ko je VAMA simpatican, moze sanerski osmjeh kutom usana (ne vidi ni on glup ko konj, a ni vi koliko je shaner sa tim...) a ko VAMA nije simpatican, on kopa nos, kopa uho, kopa guscu, mrsti se zabrinuto, itd.... A koliko ste glupi, a glupi ste ENOOORMNO, ne vidite da i time tjerate beejhaa u sunovrat... Al ne mogu ja to vama objasnit. Jer ste preglupi, pa ne shvacate. ka Slicice A što ti sada nama kmečiš, kukumačeš i naruceš ovdje. Ili zaplači ko čovjek ili razguli tako pametan. Plačeš, a bio bi drzak i nadobudan. Eeee, ne ide to jedno s drugim.

Milojko

se opaso izolorbantom. Trakom za izolaciju struje.

***

***

Vodoinstalater

Strasno! Mislim da Mile nece oka sklopiti zbog ovog clanka veceras.

Plačko

Strasno! Mislim da Mile nece oka sklopiti zbog ovog clanka veceras. ka Vodoinstalater Samo kmekni, naglas, muški brate, a ne ko...

/ Najnovije