Izvještaj za cijelu BiH: Ko bježi iz izolacije, koja policija najviše kažnjava?

Radiosarajevo.ba
Izvještaj za cijelu BiH: Ko bježi iz izolacije, koja policija najviše kažnjava?
Foto: Printscreen / Zbirni izvještaj za BiH

Ministarstvo sigurnosti BiH dostavilo je dnevni izvještaj policijskih agencija o aktivnostima poduzetim u cilju spriječavanja širenja novog soja koronavirusa (COVID-19). 

Tabela sadrži podatke policijskih agencija o broju kontrolisanih osoba kojima je određena izolacija i broju izdatih prekršajnih naloga zbog nepoštivanja odluka nadležnih inspekcija, te podaci Granične policije o broju ulazaka i izlazaka osoba na graničnim prijelazima. Radi se o podacima prikupljenim do 15.00 sati za 27. mart.

Iz nje je vidljivo da prema izrečenim sankcijama na lokalnom nivou prednjače Sarajevo i Brčko, te da najviše građana u Sarajevskom i Tuzlanskom kantonu nije pronađeno na adresi.

Za gradove u RS objavljen je zbirni podatak za cijeli entitet. Između ostalih podataka, navedeno je da na adresi nije pronađeno 14 osoba u ovom bh. entitetu, a da je izrečeno 108 sankcija. 

Jučer je u BiH ušlo 2.868, a izašlo 1.502 osoba. Detaljne podatke pogledajte u tabeli ispod: 

 

Zbirni izvještaj za BiH - undefined

Foto: Printscreen: Zbirni izvještaj za BiH

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije