Izraelski Haaretz: "Negiranje genocida može voditi u nove sukobe i zločine"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Eto

Konačno nešto pametno i od one foteljašice, i ćorava koka ubode zrno

A-ha

O, Bože dragi, gdje živimo! Čuj, poslao sam inspekciju..., kao da je BiH njegova privatna stvar, valjda organi po službenoj dužnosti treba da postupaju. Sve ovo je prestašno i previše za jadni obični narod.

Guest

Izraelci odnosno židovi, nemaju pravo reci nista. Oni nisu nista bolji od Srba. Samo kad vidim sta rade sa Palestincima. A oni traze vazda pravdu za nacionalizam i masovno ubijanje, sa strane švaba, sto ja nepodrzavam niukakvom slucaju. Ali bi him bilo bolje da šute!!!!!

Ma ne mozes glupom bosnji dokazati

da ih je Alija zrtvovao za sarajevska predgradja a sad ce ih zrtvovati Bookir za Sveubiju, Fadilja i Osmicu DZaka

Srba

Srbin Fatu gruva ispod mosta, nije baš erotika al je Istima

/ Najnovije