Iznenađujuća literatura zanimljiva Vučiću: Predsjednik Srbije čitao knjigu Bećirovića, pa rekao..

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dudek JOZA BRAVAR

VELIKO evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE juna 1991 na Londonskoj konferenciji reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE

Jačanje

BIH patrioti trebaju jačati svoju obrambenu moć,jer koljači masovno kupuju oružje,a sljedbenika vučića i dodika ne nedostaje.Pitanje je vremena kad će nasrnut na BiH,Makedoniju i Crnu Goru.Kosovo su im "mokri snovi", ali Albanci su svakog dana sve jači i jači i želje da se srbiji osvete za stogodišnji genocid im ne fali,pa ****ousti bi na njima zube slomio,a ako bi preživio Hag bi ga rado primio.Crnu Goru i Makedoniju bi možda NATO zaštitio,a BiH odnosno patrioti bi to morali sami.Pamet u glavu !

Bog i Bosna

Bravo Bećiroviću!!

Pero

Ovai Lik nije kapacitiran za citanje bilo cega. On je dobro bolestan.

Gost

Predsjednik susjedne zemlje, Republike Srbije, se preziva Vučić a ne Vućić. Ima li novinar bar osnovnu školu?

***

***

Jos ga glabas zaku siraku? Nemas nikog drugog?

VELIKO evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE juna 1991 na Londonskoj konferenciji reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE ka Dudek JOZA BRAVAR Vidim da ga jos glabas zaku siraku jado. Koliko mu ga glabas, mogao si do sada progovoriti francuski. Imas li jos nekoga da citiras osim njega?

Bosnje mislile da ce vjecno srbima pravit zulum

Sta se cudis vucicu, njima je svako onaj ko se ne odrice srpstva velikosrbin. I vuk karadzic, dositej obradovic, sima milutinovic sarajlija, njegos, ivo andric, kao i svi drugi koji su pokusali izvrsiti reforme i uhvatiti korak za evropom nakon 500g.turskog ropstva. Njima to ne odgovara, jer su mislili da ce turci ovde biti vjecno i da ce se zauvijek izivljavati na srbima. To je citava bosnjacka politika.

AVA

Predsjednik susjedne zemlje, Republike Srbije, se preziva Vučić a ne Vućić. Ima li novinar bar osnovnu školu? ka Gost Šta će mu škola kada piše o neosudjenom zločincu?

ACA

DODIK I CITANJE:):):):) DA JE CUVANJE OVACA TU JE MAJSTOR:):):)

/ Najnovije