Iznenađenje za vozače u BiH za dobro jutro: Ovo su nove cijene goriva

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Potrošač

Kada cijena barela pada oni kao troše zalihe koje su nabavljali po većim cijenama. Kada cijena barela skoči 4% oni dignu cijene u roku od 12 sati. I super im funkcioniše ovaj dogovor.

Bizmark

Ovo su stare cijene neka taj/ta reporterka/reporter stvarno prošeta Sarajevom pa pogleda cijene ove su bile i jučer ako mu je mrsko neka meni plati pa ću mu ja slat slike Bas ste počeli zabušavat

Dizel

I opet kao uvijek gorivo poskupi odma čim barel poskupi, a kad pojeftiniti čeka se pola godine. P... Vam m...

Crni RS

Banda jedna koju treba rastjerati iz drzavnih ustanova prije par godna barel je bio 130 Dolara pa nije bila ovako velika cijena goriva nego banditi.trpaju u svoje dzepove !!!

/ Najnovije