Izmjene Krivičnog zakona BiH: Podmićivanje na izborima kažnjavat će se zatvorom

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Svakom preletaćkom podmitljivom hovnetu trajno zabraniti političko uhljebljenje.

Kos

Smita treba namarati i otjerati u mostar

Error

Znaci izmjenama i njegovim nametanjem se trebalo pristupiti tek kad se iscrpe sve druge mogucnosti i rjesenja.jos uvijek smo mogli ponoviti izbore to bi bilo jedino uistinu demokratsko i građansko rjesenje i pravo o kojem je tako fino veceras licemjerno palamudio.

Samo dugmici ostali

Tresla se gora,rodio se smit

Sabina Šabić

Mi nismo sposobni.

user90104

SDA JE RADIKALNO ISLAMISTICKA STRANKA NA CELU SA BAKIROM HAS BALIOM! ! NJEGA I NJEGOVU HANUMU KRIVOTELJICU TREBA U ZATVOR NA DUGO I I DA VRATE NOVCE KOJE SU POKRALI JADNOM NARODU BOSNE I HERCEGOVINE. OTAC MU JE LEZAO U ZATVORU ZBOG RADIKALNOG ISLAMA.KAKAV OTAC TAKAV SIN..

SCHRAUS

Hanns Seidel Heil Nacisto mrš iz BiH, ****o korumpirano.

333

Ok, znaci doslo je vrijeme i za reviziju birackih spiskova, ponovni popis stanovnistva (za koji je svakako vrijeme), ali ovaj put bez prevara na terenu i falsifikovanja rezultata, transparentan izborni proces, radikalan kraj uhljebljenjima (jer i to je kupovina glasova i podmicivanje) - ukratko, doslo je vrijeme da se drzava gradi od nule. To mora ukljucivati i obnovu pravnog poretka kroz uspostavljanje normalnog pravosudja, mnogobrojne zatvorske kazne, zaplijenu imovine, i odstetu gradjanima koji su na sve moguce nacine nastradali u zadnjih 30 godina (pocev od ratnih zlocina. zavrsivsi sa zlocinima na KCUS-u i opcenito u zdravstvenom sistemu, javnom i privatnom).

/ Najnovije