Prijedlozi Dodika i ekipe: "Ko javno uvrijedi RS ide u zatvor do 3 godine"

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

#

Nakaradna tvorevina Tariguzistan.

#

Nakaradna tvorevina Tariguzistan.

David Dragičević

Jeste baš đikansko-papanoidna izdrkotinska tvorevina Tariguzistan.

Koel

Moze ga poflautati dodik skupa sa svojim pajdasima entitet manji rs jw genocidna tvorevima bio i ostao dok ga ne ukinemo

Mak

Možete da ga glabate.

Istina

Nastala na genocidu i pokolju. Mora se ukinuti ili osloboditi.

Vrsta generalnijeg ekstremizma

Sedam tipičnih djela tariguz-ije (takozvane srbije): T-terorizam("igranje" sa amonijum bombom u Oklahoma City-u 1995-e), A-atentati(poput umorstva Sofije Ćotek sa plodom u njoj u Sarajevu 1914-e), R-ratovi(poput agresije na Bugarsku 1885-e), I-izbjeglice (poput stanovnika Kosova u Makedoniji 1998-e), G-genocidnost (poput one nad Mađarima u beogradu 1949-e), U-umišljenost(u teoriju samozvanog nebeskog naroda koji treba da se osveti cijelom svijetu jer je navodno zao), Z-zafrkavanje(raketnim lanserom u Moskvi 1995-e).

Pa

Kad si hrabar, idi Koele u RS pa fino kad tv bude snimala neki prilog uzivo ti u kameru sve to kazi., lakonje po komentarima glumiti specijalca.

Pehlivan

Da vam nije mali raspon kazni, čuj do 10 godina?! Teško da se može nešto uvrijediti, kakav je entitet republika šumska, čije su granice omeđene masovnim grobnicama. Od samog Prijedora na zapadu, sve do Višegrada na istoku. I ta činjenica je dokazana, u nizu sudskih postupaka pred Međunarodnim sudom u Hagu.

Ho

rs NA GENOCIDU , PLJACKI, DESTRUKCIJI STVORENA , NIKAD BILA , U VATRI GORILA. PROKLETI BILI SVI KOJI JE CUVAJU.

Glavni grad Sarajevo

E upravo na ovo treba sad reagovati Visoki predstavnik, ako dodje do objave ove lakrdije i provokacije suspendovati i zabraniti nesto slicno da se ikad ponovi, a odgovorne krivicno goniti te im zabraniti daljnje politicko djelovanje!! Da je pokojni Pedi Esdaun ziv i na mjestu visokom predstavnika u BiH ne bi cekao ni dana, odmah bi reagovao! A upravo zbog nedjelovanje medjunarodne zajednice i neke zabrinutosti kao i nekog cekanja, svi gradjani u BiH su taoci kretena na vodecim politickim pozicijama!!!

Super K

Samo će ovo biti problem i u Federacijom pa i oni neće smjeti slaviti rođenja sjećanje smrti ratnih zločinaca i.t.d

Neki

A šta ako mi je auto RS GT? Jesam ja kriv ili proizvođač?

Handrija

Poslije ovoga ide zakon.Ko na glas kaze republika srpska ide u zatvor od 10 do 25 godina.

Advokat

Federacija odmah da proglasi svetosavsku sektu teroristickom organizacijom i da joj zabrani rad u Federaciji! Pravoslavna crkva u BiH da se ogradi od svetosavskog terorizma ili da se rasformira a da se formira nova bosanska pravoslavna crkva sa bosanskim patrijarhom kao u Crnoj Gori! Ovim genocidašima treba jasno staviti do znanja: "dva oka za oko, dva zuba za zub!" Za sva zla koja naprave duplo im uzvratiti!

Dnevni red

ZNA I DODICK DA JE NJEGOV ENTITET GENOCIDNA TVOREVINA ZNACI ENTITET GENOCIDNA TVOREVINA JOS JEDNOM ENTITET GENOCIDNA TVOREVINA

/ Najnovije