Izletnici, oprez: U blizini žičare na Trebeviću prolaznici primijetili zmiju

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

A

Pa nije zmaj.

Daj ba Vedo..

..jel'zayebana il'nije..nemoj mi to vjerovatno ili mozda..

Eh

Kakva smukulja,sargan muzjak.

Jole

Mislim da ovo nije smuk...

AR

Šarka (lat. Vipera berus) 99%, otrovnica.

Leone

Mislim da ovo nije smuk... ka Jole Kakvi strucnjaci. 1.Smuk nema ovakvu saru i blizu je vode. 2. Kad se ljeti zmije setaju pored Vijecnice, na Otoci, i Obali, kazu 'strucnjaci' neka ih, cuj neka zmija po gradu, nisu opasne. A kad nadju zmiju u sumi, onda Allert!!! Snake in the wood. Pa gdje ce biti? U BBI-u mozda?

Zmijoljubac

To što je netko vidio zmiju nije vrijedno objave. Viđamo pse lutalice i pijane vozace u gradu koji su opasniji od zmije. A mole se ti stručnjaci da malo prelistaju literaturu. To na slici nije Smukulja, to je Šarka otrovnica. Smukulja ima sličnu šaru ali je svijetlija i dosta tanja

/ Najnovije