Izetbegovići posjetili Srebrenicu

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Njegov alija vas je izdo ko i Bosnu nepismeni lopovi

Name

Kriminalni par!!!

JOSE

Neka tamo i ostanu

cicban

Degutantno!

Hm

Kod koga su dosli u srebrenicu kad munira vec decenijama ne zivi tamo nego u sarajlabadu i zaradjuje ogromne pare izdajuci nekretnine koje su cudom nakon rata postale njene. Dobro je unovcila svoje zrtve nema sta.

Na posao.

Zar gospoja ne bi trebala biti na poslu ????

Mrki

Otisli da dadnu tudji novac sto su oteli od uposlenika KCUS i prikazu kao svoje dobro djelo samo znaju otimatu tudje :(

„Srebrenica – izdani grad“

U filmu „Srebrenica – izdani grad“ Meholjić je do tančina izneo detalje razgovora, koji je delegacija iz Srebrenice u septembru 1993. godine vodila sa Alijom Izetbegovićem u sarajevskom hotelu „Holidej in“. – Mi smo došli helikopterom na aerodrom, a sa aerodroma smo ušli u transporter koji nas je dovezao do „Holidej ina“. U prostoriji za sastanke bio je veliki sto. Za njim je sedeo predsednik Predsedništva BiH Alija Izetbegović. Reći ću, izvorno, ono što nam je rekao predsednik Izetbegović: „Dragi moji Srebreničani, kako ste?“ „Dobro je, kako ste vi predsedniče?“ „Klinton mi nudi da četnici uđu u Srebrenicu i izvrše pokolj 5.000 muslimana i tad će biti vojna intervencija NATO snaga na srpske položaje u celoj BiH. Šta vi misilite o tome?“ Ja sam tad skočio i pitao ga: „Jesi li ti lud?!“ Ko će reći – ti ideš na klanje, ti ne ideš, ti ideš, i tako to. Bili smo frapirani! Da li je moguće da će nas dati i žrtvovati? Videli smo izdaju i od Alije i od međunarodne zajednice. Postoje samo dobri i loši ljudi. Alija je bio loš čovek – rekao je Meholjić norveškim novinarima.

SDP

TREBALI STE *** ODMA ISTJERAT TREBAJU NJEMU I ONOJ KOZI GLASOVI ZA IZBORE JOS SA NJIMA ONAJ STO SVOJU ZENU ZLOSTAVLJA JOS IM JE TREBO REUF

Što

Što nisu otišli u Prijedor ili Kozarac? Ah da, Krajišnici su Krajišnici, oni svoje svirepo ubijene i pogubljene, često još niti nadjene, ne prodaju ni po koju cijenu. Ovo je degutantno, zaista.

Musto

Od mrtvih nemozes uzeti novac.

Guest

Guest @ Hm Sasvim ste u pravu. Brkata se uvijek istice,a lovu smice. Ona u sebi nema Bogobojazosti. Ima majki koje svoju djecu rahmetli ponekad javno spomenu,a u sebi pate.

Guest

Guest A sto ga niste pitali hoce li medju zaklanim biti i Zuti ?

OHR

Dajgle Munire sto se veseli svome dzelatu, konevrtitu Zivkovicu. Za sva zla u BiH najveci su oni krivci.

Tatar

Pa imaš li imali obraza Bakireeeeeee?

SDP

BABO TI JE PRODO SREBRENICU KAKO TE NIJE STID POGLEDAT LJUDUMA U OCI

Cudo

je smjeo! Inace se boji otici u Lukavicu! Obicna ***!

HEPA

...sjetio se jado da postoji i istočna Bosna...e moj ti...

/ Najnovije