Izetbegović u Tuzli: Mi branimo državu BiH

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ulošci, tamponi i čekić

Tamo negdje mjeseca srpnja (jula) 2021-e u Njemačkoj pojavila se naka odbjegla novosađanka sa dramatičnim svjedočenjem da kada je tokom menstruacije isprobala tampone i uloške bosanskohercegovačke firme "Violeta", da je osjećala znatno manje neugodnosti u poređenju sa beogradskom tvrtkom "perfex". Kazala je i to da se beogradski kadrovi sa svojim morbidnim navikama sve više i više nastanjuju u Vojvodinu, usljed čega se i Novi Sad pretvara u genocidnu divljinu. Navodno je zborila, citiram-"dok su me dvojica držala treći mi je mahao čekićem oko glave govoreći-brže se skidaj bre ribo vojvođanska da se mrestimo i lepo se ponašaj- uplašio me pa sam od straha svukla donji veš.... a onda, pod menzesom me uvatio za stražnjicu kako bi mi frkno u prkno i uštrcao sluz u guz ...

Pepeo

Važan i prirodan sastojak za regularnu proizvodnju zdravog kruha, peciva i deterdženta za pranje rublja je pepeo nastao izgaranjem bjelogoričnog drveta ili drvenog uglja. Tako je širom svijeta. Međutim, beogradski divljaci pepeo za kruh i deterdžent proizvode spaljivanjem tijela ljudi koje prethodno tajno hvataju i ubijaju po komšiluku. Moguće je da to rade i pomoću mnogih skrivenih električnih krematorijuma nakon čega električnim mlinovima sve to još više usitne, čime prolaze neprimijetno (nema tijela, pa zločine izvršavaju neopaženo kao da se nisu ni događali).

Faširano meso

Među obiteljima svetosavskih teoloških divljaka i njihovih saučesnika sa Vučićem, u mnogim beogradskim građevinama nalaze se u upotrebi skrivene električne mašine za industrijsko mljevenje ljudskog mesa čime se proizvodi faširana ljudetina namijenjena za snabdijevanje mesnica, te pravljenje sarmi, pljeskavica, hamburgera, čevapa, kleepa i slično.

Ražnjići

Moguće je da klanovi svetosavskih teoloških divljaka tajno noževima sijeku ljudsko meso na komadiće velićine ping-pong loptice, a onda ih nabadaju, nizaju i peku kao ražnjiće.

Fileti

Možda svetosavci divljaci od ljudetine prave i peku na tavama filete koje dalje poslužuju lakovjernim mušterijama po restoranima i slično.

Sapuni

Obitelji svetosavskih teoloških divljaka (ponajviše beogradskih) koriste najvjerovatnije ljudske fragmente svojih tajno ubijenih komšija i za proizvodnju i prodaju kaladonta, deterdženata za pranje rublja, sapuna, šampona, sredstava za pranje posuđa, krema, raznih kozmetičkih i farmaceutskih proizvoda, itd.

Hrakotine beogradskih divljaka

Šećer, brašno, sir kao "prezident", jogurt, sokovi, mlijeko, pavlaka (mileram), kruh, peciva, tjestenine, kobasice, salame, viršle, pice, ražnjići, čevapi, pljeskavice,"eurokrem", sladoled, čokolade kao "galeb", "swisslion", kečap, čips, smoki, flaširane boce ulja, prerađeni kikiriki "gud", senf, sendviči za djecu na kioscima u blizini škola, majoneza, paštete "pekabeso", konzervirani mesni naresci, pakirane juhe (supe) i čorbe, kobajagi "goveđe" ili "pileće" kocke za dodavanje u jela, te slično iz tariguzije (tzv srbije), a sve to za lokalne prodavnice i izvoz, vjerojatno sadrže razne kancerogene satojke poput otrova metanola, narkotika, radionuklida, dioksina, pokvarenih jaja, splačina i raznih fragmenata od ljudskih tijela (krv, mokraća, samljevene kosti, nokte, zanoktice, dlake, povraćotine, masnoće, fekalije, pljuvačka sa slinom i hrakotinama).

ilegalac

branite državu BiH, u Sarajevu skoro 2 dana (48 sati) nema vode. tako se znači brani država, aferim!

Iz arhive

Okorijeli, bogati i prebogati svetosavski ekstremisti i popagandisti te ratni zločinci kalibra smederevskih (beogradskih) tariguzista poput huligana Ivice Dachicha i Sinishe Malog forsiraju nekakve sporedne shupljake sa ciljem prikrivanja personalnih koristoljubivih i etnichki motiviranih umorstava svojih komshija i sugrađana poput nekad mnogobrojnih potomaka multikonfesionalnih brakova poput hrvatsko jevrejskog Andrije Hebranga 1949-e, bugarsko mađarske Lili Abadijeve 1946-e, te rumunsko sandzacke trudnice Gete Kučević 1920-e sa plodom u njoj, kao i rusko americhke Josephine Hruschov 2020-e.

Opasnost

Evidentirano je najmanje devet (9) radijacijsko-atomskih problema koje su ponajviše provocirali glavni tariguzisti (svetosavski državljani tzv srbije):(1)-Černobilska nesreća 1986, (2)-poigravanje sa ukradenom atomskom bombom u NewYork-u 1995, (3)-napad na reaktor Krško u Sloveniji 1991, (4)-pokušaj sabotaže na reaktor Kozloduj u Bugarskoj 2015, (5)-švercovanje migranata prema reaktoru Paks u Mađarskoj 2017, (6)-preusmjeravanje migranata prema reaktoru Kozloduj u Bugarskoj 2018, (7)-ometanje sa otimanjem energije iz panevropskog elektroenergetskog sutava uključujući i nuklearne centrale 2018 (neka vrsta napada na životne i poslovne interese svih stanovnika evropskog kontinenta, zapadnog Sibira, male Azije, južnog Mediterana, sjeveroistočnog Atlantika i nordijskog Arktika),(8)-opet 2021-e zloupotreba (po tko zna koji put u povijesti) međunarodnih dalekovoda slično kao i prije tri godine,(9)-psihološko propagandni TV program iz beograda emitovan protiv Britanije 1982-e u smislu da joj se preotmu folklandski rudnici uranijuma.

Podsjetimo

Povijest je mnogo puta potvrdila da je bombardovanje po beogradskim kvartovima i infrastrukturi jedna od najboljih metoda za obuzdavanje 99% svih, kako balkanskih tako i svjetskih problema.

Guest

isto ko sto je u ratu branio vireci iz trezor,dok se sebija karala po zagrebu i turskoj.A dok su bosanski sinovi nanic,zajko,sehovic i mnogi drugi ginuli za svoju zemlju.valja ti i umirat al halala nema fukaro jedna lopovska

Da

Neke od balkanskih kampanja ratnih zločina koje je najviše organizovala genocidna tvorevina Tariguz-ija (tzv. srbija): od samoproglašenog projekta mračnjaštva, takozvanog Načertanje (1884), pokušali su protiv 1-Makedonije (1996), 2-Rumunije (1851), 3-Vojvodine (1991-1995), 4-Sandžaka (2000), 5-Mađarske (1856), 6-Crne Gore (2006), 7-Sandžaka (2010) a realizirali protiv 8-Slovenije (1991), 9-Albanije (1915), 10-Bugarske (1885.), 11-Bosne (1992-1996), 12-Hercegovine (1991.-1996.), 13-Crne Gore (1918.-1920.), 14-Kosova (1915.), 15-Makedonije (1944.), 16-Hrvatske (1991.-1995.), 17-Kosova (1996-1999), 18-Vojvodine(2016) i 19-Firaunije(2020).

Sedam mračnih djela klanova svetosavskih genocidlija

Sedam tipičnih djela tariguz-ije (takozvane srbije): T-terorizam("igranje" sa amonijum bombom u Oklahoma City-u 1995-e), A-atentati(poput umorstva Sofije Ćotek sa plodom u njoj u Sarajevu 1914-e), R-ratovi(poput agresije na Bugarsku 1885-e), I-izbjeglice (poput stanovnika Kosova u Makedoniji 1998-e), G-genocidnost (poput one nad Mađarima u beogradu 1949-e), U-umišljenost(u teoriju samozvanog nebeskog naroda), Z-zafrkavanje(raketnim lanserom u Moskvi 1995-e)

sdamafija

Branite vi svoj kriminal i kriminalce poput sarajlica ili novalica i raznih drugih vasih afera i onda izađete sa ovim pricama vi branite drzavu.To je ta poznata propaganda sda kao mi branimo a ustvari vi samo kradete i uzimante bas kao i 92 sto ste radili prodavali oruzije svercali kroz tunel sve sdaovci za vas glasa ova stoka krezuba koja nema mozga

MrziteljPDA

SDA= SNAŽNA BH

Dudek Krivousti Njofra

Moj juniore sve ovo što je navedeno uradjeno ,nema nikave,veze sa SDA,TI SI SAMO U PET DO DESET PUTA SPASIO DODIKA...VISE JE URADILA NANA FATA ZA BOSNU NEGO KLAN IZETBEGOVICA U PRVOJ PRIVATNOJ STRANCI U BOSNI SDA...NE BUDALI NE PRIVATIZIRAJ BOSNJAKE...

/ Najnovije