Izetbegović: Srpski narod jako komotno živi u BiH, zašto bi to pokvarili

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Ti i tvoji spominjete rat jer na taj način plašite jadni narod. Ne trbaju se bojati rata jer ga neće ni biti. Za rat, kao i za ljubav, trebaju dvije strane.

Varaš se

Ti i tvoji spominjete rat jer na taj način plašite jadni narod. Ne trbaju se bojati rata jer ga neće ni biti. Za rat, kao i za ljubav, trebaju dvije strane. ka Gost Jako se varaš. Tako je i naivni Alija govorio, dobro se sjećam, da za rat trebaju dvije strane. To je neka stara izreka, koja ne znači ništa. Za agresiju je dovoljna jedna strana.

Price bez istinitig argumenata

Zvanicni predstavnici vlasti mogu jedino komentarisati sadasnju situaciju u Bosni i Hercegovini. Predstavnici nekih partija neka se sudrze svoji ispranih fraza i izreka jer su prokuzeni od pucanstva .

Ti si kriminalac

koji pokorava svoj narod, zarad diplome zene koja ima veca muda od tebe i vlada mladomuslimanskim rezervatom

Vise

Nemoj nas ti vise braniti, pobi nas....

Gost

Pričaš nebuloze bakire

Titov Pionir

Zlom Bosnjaninu Zivkovicu opet nije dobro. Srpski narod je zivio na prostoru BiH prije nego sto su Turci prislino islamizirali mahom Srbe. Zar vi Zivkovici niste najboji dokaz ove tvrdnje?! Nije BiH tvoja, i nece nikad biti. Babo Alija ti je ostavio mladomsulimanski rezervat sto je bio njegov politicki i vojni maksimum. Pokrenes li jos jedan rat kao Alija prethodni, protiv sebe ces imati i Srbe i Hrvate, kao i SR i HR. Moglo bi ti se desiti da ti od fildzan drzave 23% BiH) ostanu samo Poljine.

Bosanac

Titov pionir to te kacavenda ucio istoriju

/ Najnovije