Izetbegović: Spreman sam ići u Beograd, Vučić je čovjek s kojim treba razgovarati

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hehe

Bakire, razljutio si dijaspora patrijote! Nadali su se ratu, a ti im kvariš njihove uzbudljive maštarije! Bakire, idi, i moli Vučića za plin, da ti se Sarajlabad ove zime ne bi zaledio!

superhik

Pa možete vi razgovarati koliko hoćeš . Evo razgovarate dvadeset pet godina pa se ništa niste dogovorili .

Axa

SDA je zlikovačka sekta koja već 30 godina pljačka, ubija (politički ili ne, svejedno), matretira, laže i bruka građane ovog grada i ove zemlje. Evidentno je da misle da su nedodirljivi, a ovo samo približava situaciju realnoj istini o zlodjelima tih ljudi po ko zna koji put. I IZA OVOGA UBISTVA I PRIKRIVANJA ZLOČINA STOJI DIREKTNO S D A!!!! TO JE ISTINA S KOJOM SE SVI TREBAMO SUOČITI I BORITI SE S NJOM!

?

U čije ime Bakir Izetbegović razgovara? Koga on predstavja?

Hehe

A, sad je Vučić čovjek s kojim treba razgovarati! Ferman stigao od...... Zna se koga! Danas!

Senči

U čije ime ideš, nismo plemena, pobogu.

lenovo

Nije kriv Bakir, kriva je krezuba, primitivna stoka koja ga bira, i j...na demokratija, u kojoj glas polupismenog krkana vrijedi kao i glas doktora nauka.

ne vraćaj se

samo idi , razgovaj ali ne u moje ime

kradi malo po begešu

povedi i braću majmuna i međeda , jebli te oni a ti njiiihaaa

Damianusdarcus

Snishodljiva konjino. Đubre jadno, izdajničko... mišu!!!

nek povede fudila brnabića

da pokaže aci da i on ima kućnog ljubimca

ako se nikad ne vratiš ....

slavićemo 3 pune godine

Mrak

I nevracaj se ostani tu

Momo

Kaže se "NEĆE TI kruna pasti s glave", a Žuti kaže "NEĆE MI ...". Znači on misli da je njegova glava okrunjena. E nije Žuti..I idi dao bog da te roknu u Bg.

Cccc

Ide se dogovorit idiot kako dalje da kuhaju corbu,treba dodat malo bibera.

Ante

sto ne bi posjetio rodni grad svojih pradjedova? na kontam.

kikirez

ONO ce s nekim razgovarati?! Zuto G...

2302975zz

Ne trebas ti nigdje ići pogotovo na noge onima koji su nas i doveli do ovdje

/ Najnovije