Izetbegović prozvao Trojku: Zovu sve da ih vade iz 'živog blata'. Neka kažu javno šta su dogovorili

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ask

Jel ovo prosla grtalica do poljina.

Jasno

Jasno ko pasulj šta bi rekli srbijanci.Neka kažu kako su pokušali izdati i razdjeliti BiH i za koje pare.Vjerujem da glasači čitaju o pokušaju izdaje trojke i da će ih "nagraditi" na slijedećim izborima.

Kome bolan

Samo ti šuti svega ti!!!

nasvasta

Isto ko i izdaja tužbe .Tišu i poklopise trezoraš tvoja stranka je napravila historijsku nepravdu prema borcima i realno školovanoj omladini vadite se nebili vam ko halalio .

Ramiz

Konstruktivna opozicija 😅😅😅😅😅😅

Sramotno je samo koliko je ruzan wolf eel.

Ne da gledat u sebe. A to sto je Plenkovic odbio da se sastane sa uzurpatorom, psihopatoloskim saboterom Peljeskog mosta (mislis da smo zaboravili?) a koji je usput i ukruh i pijanica, to je normalno. Ima od mene plus za to.

sda zlomislić

nepopravljivu štetu BIH napravio tvoj babo, a poslijeratnu ti i tvoji glupi primitivni nepismeni lopovi

Gle, ko to govori?

Najveci kriminalci IZ sdfa

REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA

Bakirbeže, tebe i tvoju bratiju- a ništa sigurnije nisu Čovićeve i Dodikove družbe i klanovi!- iz živoga blata i septičkih jama ni sve gorske službe i spasilački timovi ne mogu iščupati. Svi normalni iskreno se nadaju da ćete i potonuti, svi zajedno, ravno do dna. Ali samo vi navedeni, a ne povući BiH sa sobom. Premda, u orgiji uništavanja, upravo to radite evo već, kalendarski, trideset i četvrtu godinu.

Tatar

Vala su vas bezobrazni A ja se sjećam dobro kako si ti bio transparentan kad propade oba tužba BiH protiv Srbije .Naravno svi su bili krivi samo ne ti koji si prodao i BiH i građane ko telad

Haha

Ma ajde, mogao si otići na sastanak. Onako malo da se praviš da pregovaraš, da prođe malo vremena. Čak štagod i potpisati pa kasnije tvrditi da nisi. Iako su ti stranci stajali iza leđa dok si potpisivao. I tako to.

user90104

VIDI OVOGA UHLJUPA KOJI NIJE JOŠ U ZATVORU.IZMISLIO BOŠNJAKE SA PREZIMENIMA SRBA I HRVATA A BOSANCE IZBRISAO IZ MATICE ROĐENIH KOJA SE ZOVE BOSNA.DABOGDA IMAO PA NEIMAO STIGLA TE KLETVA TEBE I TVOJE LAŽNE HANUME.HAS RADIKALNI LIJABA ,VIDI MU SAMO TE FACE.NIJE MU ĐABA BABO BIO U ZATVORU ZA VRIJEME TITA.

Das ist Walter

A kada bi ti, nekim čudom, po prvi put u životu progovorio? Ali ne slagao, po prvi put, kada bi sve javno kazao o sabranim djelima i nedjelima tebe, Babuke i Stranke u vas? Trezor-efendija, otkrili bi smo da BiH nema tih zatvorskih kapaciteta da vas sve smjesti iza rešetaka. I doživotne robije bile bi vam najblaže kazne i nečuven čin humanosti za sve vas.

Ma neka propadnemo

Od tebe ne treba tražiti ništa. Ti si glavni krivac za sve. Prispjele ti one vreće sto ti ***** donese, prispjele ti bolesne duše u zeninoj ti bolnici, revizija tužbe, davanje tvojim jarani a vlasti, kriminal, babina izdaja,kum Erdoğan. Sve ti prisjelo

visocica 1662

A kada si ti rekao javno sta si dogovorio sa dodikom i covicem nikad nista i nikom.

/ Najnovije