Izetbegović: Ovo što sada gledamo podsjeća na stvari prije 30 godina

/ Komentari (27)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

TITO

OVO STO TI SADA RADIS PODSJECA NA TURKE AGRESORE MURATA BAJAZITA BOSNA JE SRPSKOHRVATSKA DRZAVA

TITO

STO NISI TI U EU

Debiluse:

>> OVO STO TI SADA RADIS PODSJECA NA TURKE AGRESORE MURATA BAJAZITA BOSNA JE SRPSKOHRVATSKA DRZAVA ka TITO<< Jest, logično, zato se, između ostalog tako i zove, jelde? Po toj logici su onda Srbija i Hrvatska Bosanske zemlje ili....???

Zapad daleko nedostizno

Zbog vase korupcije ugnjetavanja naroda,krađe zapad je digao ruke od nas.Sav problem lezi u sda lopovskoj politici.Zapadu se gadi sistem aga i begova pod pokroviteljstvom sda komunjara.kako zapad reaguje kad cuje da sirotinja zbog par metara ogrijeva dobije zatvora 4 mjeseca,a fadil lopov na slobodi i radi u vladi.a kriminalac nad kriminalcima.gadite se i zapadu,i balkanu i vlastitom narodu.

Gost

I mene ovo podsjeća na početak devedesetih a ti me podsjećaš na Miloševića s tim da je on bio puno sposobniji. Htio je očuvati SFRJ jer je Srbima bilo dobro. Ti želiš očuvati BiH jer je to dobro za tvoj narod a kako će biti drugima nije te briga.

Tito

ovo me podsjeca na ono DA ME NIJE BILO NEBI TE BILO BOSNA DRZAVA KOTROMANICA LJILJANI SRPSKI

Gost

Kao prvo ne oduzimaj Hrvatima pravo na 23 nacionalna mjesta u Predsjednistvu i domovima naroda evo ti direktorska mjesta po zavodima i agencijama odmah. Kao drugo ima li igdje ikakve odgovornosti Bosnjaka za ovu situaciju ili se tipicno sve svaljuje na Srbe i Hrvate. Pa da im je tako dobro sto bi se bunili i trazili svoje mandate i nadleznosti. Kada Bosnjaci priznaju da je malo sve ovo i do njih mozda se i pomaknemo naprijed.

A šta ti konkretno radiš da zaštitiš taj svoj narod….

….. od novog krvoprolića? Konktetno šta! ODGOVORI svim Bosancima na to pitanje! Ili ćeš pobjeći u Tursku kad se zakuha sa svim milijardama koje si pokrao od naroda!!!!! ODGOVORI!!!!!!!

Samo je zaboravio reci

da je na sposku USA-EU sankcija i hanuma Sveubija, Fadil Malinoa ijos SDA dodžova

Broj 1

Hvala Velikom Bogu kada nisam srbin. ... Hvala ti..

Guest

Dosta više davanja,dato je previše.U ovoj državi žive i ostali i oni koje pojedine vođe ne priznaju kao legitimne jer nisu iz njihove stranke.Ne može više biti diskriminacije.

HVALA

BOGU DRAGOM DA SAM SRBIN

Opet...

....ON palamudi o nama a NEMA MANDAT pregovara ni u cije ime. Covjek je na celu kriminalne organizacije koja nas je svojim nesposobnim, ali za pljacku sposobnim, kadrovima dovela u poziciju u kojoj smo. Ocekujemo nove optuznice, SDA mora odgovarati!!!

071

U stvari, vi biste svi voljeli da je danas neka verzija situacije prije 30 godina (koju ste vi, smrdljivi debeovci i izvođači radova velike pljačke tada i dobro organizovali i proveli), jer samo vas to sviju može spasiti neminovnog vašeg kraja. I tvog, i Čovićevog, i Janšinog, i Vučićevog, i Dodikovog, i svih drugih ex-Yu smradova koji ste Balkan zavili u crno i istjerali u bijeli svijet sve što ima dvije ruke i dva grama mozga u glavi. Ali, na vašu žalost, nije. Ta situacija podsjeća samo vas na onu prije 30 godina, to je samo u vašim glavama. U našim je vaš definitivni kraj. Koji će biti ovaj put za vas mučan. Mora svo ovo zlostavljanje i uništavanje doći na naplatu.

Travnik

Otkud tebi pravo lipove da pregovaras u ime postenog naroda,kote ovlastio psino lopovska.tvoja stranka je dobila 15% glasova na drzavnom nivou i odkud ti pravo da zastupas.jesili se to ugledao na aliju pa si poceo trgovat gradovima ko i on sjeme ti se zatrlo lopovsko,olosu ogavni.

Dobro

Sladicu znamo sta je bilo, znas li sta ce biti!?

Guest

Nemoj ti ni jedne više, juče si mogao spriječiti onu paradu ponosa u Brčkom da si htio, jok ti otišo u Dubrovnik sa Plenkovićem da baljezgaš. Dok Dodik i Čović ruše državu šta ti radiš?

Zapamti !

Vojislav Seselj vlada Vucicem, a on Dodikom. Dodik je nemilosrdno opljackao srpski narod i upravo sada pokusava da spasi sebe i opljackani novac. Bez obzira na sve Bosnjacima je obaveza da su spremni na odbranu sebe, svoje porodice, svog naroda i svoje drzave Republike Bosne i Hercegovine. Pametnom dosta jel tako !?

BiH

RS je ENTITET koji je stečen i validiran u Daytonu kao ENTITET, dio Bosne i Hercegovine koji je nasilno formiran na ubistvima, protjerivanjima hiljada ljudi i na kraju postavljen na zemlji koja je nasilno OTETA i nezakonski i nelegalno proglašena kao neki imaginarni „Srpski dio BiH“. Prijeratne vlasničke knjige zemlje na kojima je navodno taj ENTITET raspolažu egzaktnim podacima o VLASNICIMA zemlje koja je proglašena tim ENTITETOM. RS je dio BiH i svi Bosanci i Hercegovci imaju pravo da biraju člana Predsjedništva s tog teritorija, isto kao i sa teritorija FBiH, ako već moraju da postoje trojica tih degenerika uopšte!

chim

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u.

Kontra

Znam da bi smo bili kontra Ustava,ali predlažem da proBiH koalicija pozove sve one koji su za jedinstvenu BiH da osnuje i najbolje sto može naoruža najmodernijim oružjem .Netko će reci da nismo kao "oni" ,ali svi bismo trebali vidjeti da nam se sprema vrlo brzo klanje.Oni su se već pripremili i kad nas počnu klat bit ce kasno za pozivanje dobrovoljaca.Nije sramota da su nas goloruke poklali,ali ako to opet urade onda smo to i zaslužili.

@Bakir

Marš u p.m. više i ti i tvoja šuplja..

SAMO i JEDINO će se sve završiti ovako:

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u.

bhhjjil

De ti kćer pošalji kod baketovog zeta i uhvati se rova, to je mera tvoje pameti ;)

fgččkč

Velike reči obično ne korespondiraju sa velikim slovima. I u pravu ste srpska bosna nikada nije dala fašistima nad sebe. Zato i ustasmo protiv nacističkog saradnika izetbegovića i sljama poput vas koji je puzao pod njim.

Degeneriče s pokušajem retardirane ekavice:

Velike reči obično ne korespondiraju sa velikim slovima. I u pravu ste srpska bosna nikada nije dala fašistima nad sebe. Zato i ustasmo protiv nacističkog saradnika izetbegovića i sljama poput vas koji je puzao pod njim. ka fgččkč - KAKO GOD DA BUDE I KAD BUDE, A IZVJESNO JE DA ĆE BITI. ZNAJTE SAMO JEDNO, KOLJAČI I DJECOUBICE, I TO JE SIGURNO KAO ŠTO JE SIGURNO DA ĆE SUTRA BITI DAN: NEĆETE SE NI VI KAO NI MI GLAVA NANOSATI NI SREĆE NAŽIVJETI, VJERUJTE. SVI VRLO DOBRO ZNAMO ŠTA JE BILO OD 1992 DO 1995. BRANIĆEMO SE. IZVOLITE I NAPADNITE. NI PRVI NI ZADNJI PUT, ZNAMO MI TO DOBRO.

Pu!

Ho’s opet pretrcat od centrale do sefa ?!

/ Najnovije