Bakir Izetbegović: Nema nikakvog dogovora s Draganom Čovićem

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Normalno da nema neće se više ustaske zastave vioriti po Mostaru.

Pilot

Zivkovicu, pozdravio te Kusta. Trebao si mu mahnuti. Raja ste iz skole. https://rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=420005

EUstahijeva violina

Zar je dr.Zlatko Guzin Bošnjak ?

222

NISTA KORDICU I COVICU. GUZIN ILI BARALIJA. ILI NOVI IZBORI...

Preporuke za obojicu

Angažujte dodatnu radnu snagu iz Kine kao ispomoć u bržoj izgradnji koridora.

Bake

Dok je seke i mene , pravde biti nece

nasvasta

Sa fašistima nema kompromisa.Sokolu samo krila skratiti ćupaj peruške da soko manje može letjeti i manje plijena (fotelja uhljebljenja) donijeti pa će ga njegovi sljedbenici sami oćerupati,pa onda ste pozicije pregovaraj

AB

Dragan Covic pokusava lazima da posvadja probosanske stranke te da na taj nacin on i HDZ profitiraju u Mostaru !

Gost

Ma naravno, nemojte slucajno nikakvog dogovora samo bjesomucno "drzanje polozaja" i svadjanje sa svima. Gospodine Izetbegovicu, zbog nekih tvrdoglavih stavova uspjeli ste povjesno-istorijsko nemogucu misiju zblizavanja Hrvata i Srba kako u BiH tako i regionalno. Komsic, pa proglasavanje Ramiza i Zulfikara za Hrvate ili Srbe kako bi zauzimali pozicije u Vijecima ili Domovima naroda nije nesto sto se moze sakriti od Zagreba ili Beograda. Vide ljudi sta se pokusava, nisu hriscani niti slijepi niti glupi iako ih takvi nekada vode. Nece proci gospodine Izetbegovicu, vi nastavite ovu politiku svadjanja sa Hrvatima, Srbima a evo i Crnogorcima pa kada ostanete sami bez prijatelja u komsiluku nemojte kukati kako su se svi urotili protiv Bosnjaka. Ruke su pruzene, kompromis je jedini put a Bosnjak na celu Mostara nije taj put.

Mostar

Kako je Guzin osvojio najvise glasova? Ovaj kli ne zna ili laze kada zine.

Re Mostar

Nasjeo si na Coviceve lazi . Gradonacelnika bira vecina koja ce upravljati gradom Mostarom .

Pajdo

Ima Niksic i Konakovic dogovor sa Covicem nemoj pricat nema dogovora

/ Najnovije