Izetbegović o porazu HDZ-ove politike u Rotterdamu

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tako je

Nema straha dok su džamije pune!

Molim prevod ove recenice iz naslova: "Izetbegović o brisanju Čovićevom porazu"

Zna li iko?

RAGIB

BAKIRE KO SE ZADNJI SMIJE NAJ SLADJE SE SMIJE

TNT

@Molim prevod ove recenice iz naslova: "Izetbegović o brisanju Čovićevom porazu" ... Morat ces malo sacekat, prevodi se upravo, nije lako ... bit ce gotov do kraja ove Hefte.

Haha

Rezolucija podrzava rsvnopravnost konstitutivnih naroda, samim tim i legitimno predstavljanje. Ovo je amaterska euforija, ko djeca se lozite.

Objektivan

Sta ce sad plenkovic,milanovic,covic i ostali nacifasisti.Nema druge nego da stakor ruski agent milanovic organizira bojnu od dobrovoljaca i stavi joj se na celo,a naravno da povede i svoja obadva sina i juris preko Hercegovine na BiH.Nadam se samo da se nijedan od njih nece vratiti u Zagreb.

Mostar

Nama je i ovo sasvim dovoljno.....EPP poziva na brzo rješavanje izbornih reformi na sveobuhvatan način, u skladu sa zahtjevima članstva u EU. Izborne i ustavne reforme, u skladu s načelima EU i odlukama međunarodnih i Ustavnog suda, što uključuje ravnopravnost tri konstitutivna naroda, ostalih i svih građana.

Samo džihad

Ovi izbori su džihad. Upamet muslimani!

Amir

Nije Covic dozivio poraz nego nije uspio progurati svoje. Poraz se dozivi kad imas suparnika. Koliko znam,Bakir i SDA kao ni SDP nisu EPP-u predlozili nikakvu suprotnu rezoluciju. Dakle, HDZ nije imao protivnika nego ljudi normalni i vide sta zeli.

Ljiljan

Bravo žuti da I ti nešto dobro napraviš za ovu državu,*** ovaj naš žućo

N

Ljiljan Konstuktivnost imaju oni narodi koji imaju povjest kulturu običaj nošnju simbole vjeru dostojanstvo što vi od toga nemate ništa , ne znate niti tko ste niti šta ste, doveli vas Osmanlije jer ste kod njih bili cigani što se vidi iz vašeg ponašanja , hodate po svijetu i prosite od drugih da vas priznaju i prihvate kao narod , vaš običaj i tradicija je pravljene pekmeza i šerbeta i halve, vas Turci ne prepoznaju iako im se vi uvaljivati stalno Nele da čuju za vas, cijeli svijet vas n prepoznaje jer promijenili ste naciju u zadnjih 50 godina pet puta to vi znate , i to su vam izmetbegoviči naštimali , čuj Bravo zbog neke stranke nepoznate , žuči Nele bošnjačke stranke u BiH da sa njim surađuju a kamoli netko iz EU,

.

@ N ……Begaj bre iz Bosne a i Hercegovine Zagrob te veka

/ Najnovije