Izetbegović pokušao objasniti izjavu o "prebrojavanju": Od Bošnjaka nikome ne prijeti opasnost

/ Komentari (33)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zagy

***

Haha

Ša me bolan hebete, samo sam malo prijetio ratom. Ha ja!

Turkija

***

Barjaktar

Opsnost preti sa Istoka hahahaahaha

@Zagy

***

Pihskit cu kahkit cu

Prvo ga dobro zase*es, a onda od toga pokusavas da napravis pitu. Suncokret

Vi cete

***

Mustafa

Sultn Erdogan dolazi.

Jole

Vjerujte mi, iskreno mi je bilo žao zbog Srebrenice, iako su to muslimani. Ali sada, nakon toliko godina preglasavanja Hrvata i mržnje koju su Bošnjaci pokazali da zaustave izmjene zakona, mislim da su radikalni islmiti, sada mi je skoro žao da i Hrvati nisu napravili jednu. Ali, dobro je ovo, tako da i Šmit i EU i Amerika i NATO jasno vide kakvi su to "Bošnjaci". ka Zagy sta bolan glupane pises i pricas!?jel te sramota bar malo!?ti ili si kakav balavac pa nisi osjetio strahote rata ili si totalna budala pa pises eto onako sto i ostali tako pisu..***

Kontra

***

309 Alka 28 Oluja

nama praviti Peljeske mostove iznad nase teritorije! Instruktori dronova su upisali koordinate! Srusit cemoga! ka Vi cete Treba da se stvarno zarati, da i tebi povampireni pokažu gdje je tvoja teritorija, kako pokazaše Srbima 95g?

Eto

Bakir je ovih dana sa bošnjačkim ekstremitima mnogima dobro otvorio oči....

Iskreno

Bakir je ovih dana sa bošnjačkim ekstremitima mnogima dobro otvorio oči.... ka Eto Jos da hoce ko su Sarajevu progledati sem par zagrizenih, mozda bi i krenuli naprijed.

Jadnik

Nije bakir kriv ,jer je od rodjenja udaren u glavu,pa je sklon laganju,izdaji,kukavicluku,ali eto Alija mu otac,pa ga izabrali da predvodi sda,a bogami nebi mu covjek ni dvije ovce dao da cuva.

Jasno kao dan

***

Mostar

Koliko lazi, koliko lazi....pa u zadnjih nekoliko dana mi Hrvati obiljezavamo nekoliko teskih masakara nad nama od strane upravo Bosnjaka i njihovih pomocnika, ***

Db

A PRIČA MU SE SVODI O SRBIMA I SECESIJOM,PA NISU VAM HRVATI SREBRENICU NAPRAVILI,NAPROTIV,VI STE PO SREDNJOJ BOSNI POBILI ŠTA STE MOGLI.

Da je ovo neko od hrvatskih politicara izjavio,

bila bi to ¨¨sramotna izjava¨¨ . Ovako je to samo ¨¨sporna izjava¨¨. Znate li, redakcijo tzv. portala RSA koliko ste providno probosnjacki nastrojeni?? SRAMOTNO puno.

Srebrenko

Joj,sad mi ga je i malo žao! Bakire ***

SOS

Eto vi volite bosnjake, pa ste nas izdali 93, nek prijeti i treba vise da se zna ko je vecinski narod njegava se pita isto ko u hrvatskoj i srbiji.

***

Lijepe riječi su ukras!

dobro vise o srebrenici imaju i druga mjesta

Vjerujte mi, iskreno mi je bilo žao zbog Srebrenice, iako su to muslimani. Ali sada, nakon toliko godina preglasavanja Hrvata i mržnje koju su Bošnjaci pokazali da zaustave izmjene zakona, mislim da su radikalni islmiti, sada mi je skoro žao da i Hrvati nisu napravili jednu. Ali, dobro je ovo, tako da i Šmit i EU i Amerika i NATO jasno vide kakvi su to "Bošnjaci". ka Zagy

Mostar

Pa kakve ti veze imas sa Bosnjacima da pricas u njihovo ime robotu?

Naj

Najlakse je nemati obraza.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Eto

A eto, Bosnjaci su ugrozeni, samo ne znam od koga. Mozda od takvih politicara koji im ispira mozak o nekakvim prijetnjama i koji nista ne poduzimaju da i njima i cijeloj drzavi bude bolje.

Anthony

*** arabe i barbari ofucani. Bliži vam se kraj na izborima, idioti jedni. Radujem se vašoj propasti. :)

Adi

***

Adi

***

Adi

Lijepe riječi su ukras!

Adi

Lijepe riječi su ukras!

Majstoe

Ovi se ne moze ni citati do kraja.Zbilja je ovaj covjek kasabska galamdzija ,nazalost ,sprwman da sakje sve da gine za njega.On sad brani Bosnu od srba koji zive u Bosni.?ludilo.cek malo majstote,ako ja zivim u tih 50 kvadrata ,ti hoces da mi kazes da zivim u tih 50 kvadrata kako ti kazes ili da brisem ,jer je to tvoja tapija.Majstore,ti si prso.

sparco

Nije Bakreni to mislio šta je rekao.On je samo rekao šta je mislio.

/ Najnovije