Izetbegović nakon sjednice: Ostaje da visoki predstavnik odradi svoj dio posla

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

SOS

Treba te hdz-OVCE rastjerati i nedati im platu, djubrad i u ratu su samo gledali ako mogu sta ucjenama, tako su nas ucjenjivali i uzimali dvije trecine hrane i opreme, a ostalo pustali, djubrad latinska.

robot

kakav si samo ti idiot!

Mihovil

Pleme bez kulture, jezika i tradicije, nadam se da je ovo kraj bosne. Ako bude okrenut cu odojka da proslavim

Objektivan i nepristran

Ma ja... ovo je tipicno za SDA. Kad vide da nikako vise ne mogu dalje, onda pozivaju nekog sa strane da im odrzi umjetnu drzavu u kojoj bi oni da vladaju u beskraj. Zaboravljaju da tako nesto funkcionira samo ograniceno vrijeme... Onog momenta kad se doticna velika sila koja drzi neku zemlju na aparatima umori ili predje na neku drugu temu, tog momenta zapocinje raspad. I sto je duze bila odrzavana u umjetnom zivotu, to ce uz veci lom past. A postoji jednostavna formula: podjela, ma kako teska i nepravedna bila, a bit ce, ali je bolja od inducirane kome u kojoj se BiH nalazi vec 30 godina i ocigledno ne moze naprijed. Stanovnistvo ce se ispremjestat, bit ce zamjena, kupoprodaja i sve ce bolje lec na svoje mjesto za par godina. Ali ne! Istrajava li ga Bakir istrajava. Ajd dobro, meni valja i tako, vdjet cemo sta ce na kraju ispast! SAmo da se ne zarati, da narod ne strada!!!

Ivan

Posto vi lopovi svaki put pokradete izbore, hodze vas savjetuju za koga glasati daj ti bakire plati, dosta si krao 35g vrati nesto drzavi

Guest

I da vas trojicu kriminalace i nacista, ostrani sto prije.*** tvoj babo i sve ostale.

N

Kakav visoki predstavnik i ***. Izdajice sve

Hehe

Opet ovaj mongoloidni islamist divlja. Zar ga nije strah Ooolooha?

/ Najnovije