Izetbegović nakon sastanka sa Palmerom: Postaje zamorno...

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Katastrofa

Ako je prijedlog HNSaono što je objavio Radio Sarajevo, to je klasičan temelj za treći entitet.

Irfan

Samo mu kladionice oporezuj i daj za NATALITET.

?

Ma ja, postaje zamorno i zato može sve. Jel' to?

Joj supljiranja

"Dodaje, spreman je stati ispred ljudi ukoliko rata bude. - Apsolutno. Radije bih danas umro nego dopustio da genocidaši zavladaju dijelom Bosne i Hercegovine. Definitivno. To vam govorim danas za ramazan. Dakle, nema govora da će to napraviti. Mogu početi, ali neće znati kako će to završiti, poručio je Izetbegović." interviju o kanal 20-04 "Mi nikada nismo jedan narod, recimo srpski, nazivali genocidnim, ne daj bože, niti smo RS zvali tako, prihvatili smo je, a znamo šta je prethodilo - desio se genocid." Danas

AB

HDZ i HNS znaju jako dobro da su zagrizli previše i da traže nemoguće ali ne žele nikakav dogovor po naređenju Vučića, Dodika i Rusije !

Mostar

Nakon svega ovoga tesko ce biti predvidjeti razvoj dogadjaja, ali da idemo u provaliju i vise je nego jasno. Zato ponajvise ojrivljujem ogranicenog i lazljivog izetbegovica, a onda redom sve Bosnjacke partije koje mu ne smiju suprostaviti stav, ako nisu sve na istoj liniji.

071

Kako ste tek vi svi skupa nama zamorni. Mrš na smetljište istorije. Svi zajedno. I nećete ponijeti pokradeni novac za sobom.

M A J O R

Nakon svega ovoga tesko ce biti predvidjeti razvoj dogadjaja, ali da idemo u provaliju i vise je nego jasno. Zato ponajvise ojrivljujem ogranicenog i lazljivog izetbegovica, a onda redom sve Bosnjacke partije koje mu ne smiju suprostaviti stav, ako nisu sve na istoj liniji. ka Mostar IZIRANJE Vol 2 - S L I J E D I

E sad znas kako je nama koji tebe gledamo i trpimo 30 godina!

.

Guest

Guest Lijepa je smrt nego " promicatelju evropskih vrijednosti legitimnom predstaviku" hala i kanala kamenjarskom krivoustom ciganinu lopovu udovoljavati zelje za jos jednom Hacijendom. Sattler je izjavio da je Palmer podmicen kao i onaj Varheli za prosirenje nigdje ga vise nema. Isto kao sto je USA.rekla da ima sve dokumente o lopovu sto ih ne objavi. A i ovaj treci Zuti ruke mu do lakata u marisani. Jedna vreca zlata za mog Bakira pa svadba kazu milion KM kostala da mu se kcerka smiri,ali do kada? svu trojicu skinuti iu zatvor ne dati im da pobjegnu.

Querc

A kako ste tek svi vi nama zamorni, bando lopovska i nacionalistička!!! Kad vam vidimo face kao da gledamo gomile dreka, baš nam se gadite!!

Eto

E sto si se umorio, hajde malo odmori, licemjeru stari. Samo zbog tebe i tvoje politike u ovoj zemlji vlada nevolja vec vise od dvije decenije.

ZIX

Svaki sastanak bitan za ovu državu treba održavati u institucijama uz javni tv orenos da narod o čijoj sudbini se radi, čuje šta nam to donose međunarodnjaci.Mi hoćemo u Evropu i u Nato i hoćemo Evropske zakone a ne one zakone koji će nam rasturiti državu, hoćemo državu sa zakonima i Evropskim ustrojstvom .

Viktor

Tebi zamorno, smrade lažljivi, licemjerni, lopovski. Radi tebe i tvojih je ovakvo stanje. Ko o čemu, lopov o poštenju.

Doklecemoslusatibudale

I meni je zamorno gledati ovaj jad i bijedu gdje god se okrenem, gdje ste nas doveli svojom politikom. Ali ne samo politicari, vec i svi oni koji vas podrzavaju i razmisljaju kao vi . Nijednima od vas nije stalo do ove zemlje, jer da je iskreno volite ne bi danas bila ovo sto jeste, unistena, bijedna i siromasna, nerazvijena, prljava, zapustena, kriminalna, bez zakona i reda. Fuj svi odreda.

/ Najnovije