Izetbegović nakon sastanka: Dodik je obećao da nema govora o secesiji

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Yes.z18

Pa može li čovjek stvarno biti ovoliki idiot! Apsolutni narodni izdajnik.

Hahah

Koji blećak...

Name

Zlo, tuga, bijeda, pljacka, nepravda...stvari koje ti padnu na pamet kad vidis ovu facu.

nasvasta

Nemoj pod pričom da bi federacija profunkcionirala da uvedeš aparthejd i bijele trake za Bošnjake to bi bio kraj BiH a i mnogim koji bi tome doprinijeli.

“Kako čovjek laže, ne mogu vjerovati. Od Izetbegovića se tražila djelimična ustavna reforma kao i reforma Izbornog zakona.

“Kako čovjek laže, ne mogu vjerovati. Od Izetbegovića se tražila djelimična ustavna reforma kao i reforma Izbornog zakona.

Guest

Guest Sta si ti Zuti zapeo toliko,ako hoce neka se odcijepi pa ce dobiti ono sto ga sleduje. Ti ces ionako kliznuti u Tursku nema ti trezora vise.

Guest

Guest A ko vam je kriv kad nemate noge. Za 20 dkg kafe ili 20 KM bi majku prodali dvonoske zivotinje bez repa cast izuzetcima malo ih je.

Kudo1

I Putin je obecao da nece napasti Ukrainu, NEVJERUJ *NIKAD

/ Najnovije