Bakir Izetbegović: Nikad nismo imali lošiju situaciju u ovih 26 godina

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JA1

Dok god ljudi glasaju za kriminalce iz SDA imat cemo jos goru situaciju

Dnevni red

Jesi li ti mozda kriv za ovakvo sranje u drzavi??? Konju jedan

Nadimak

Da hoćeš učiniti svima nama uslugu i da ti tvoj kriminalna organizacija politički nestanete. Čudo me da radiosarajevo.ba dozvoljava komentare Bakira.

ffaaalaa što vas iimmmaammmooo

bakiree , fala ti seekooo , fala bratee ddoooododo , fala draganee

Komentar

To je arbcurdama i cilj Zele da rasele Bosnu Ulazim u Amko jucer, nikad vise proizvoda od srbcurdi. Sokovi, cips, mlijeko. A kod srbcurdi se nista ne moze kupiti nase. U Beogradu se moze samo kupiti Tuzlanska sol. Je li vrijeme da se izbace njihovi proizvodi iz nasih marketa??? Finansiranjem srbcurdi finansirate njihovu vojsku i nove ratove!!!

Dabogda te hodza nekrofil

skinuo sa haparata Sveubija Fadilova Malina

jel se foodil vratio s brda ?

bolje da nije

Lazar

Bakire kriv si poprilično za takvo stanje,jer nemaš konkretnih stavova i ponašaš se rastezljivo kao žvakaća guma.Treba građanima,a posebno covicu i dodiku poručiti koja je to vasa crta ispod koje nećete ići i bezpotrebni su razgovori sa pomenutim razgraditeljima BiH.

kinez

JA BI TEBE ZA JAJA OBJESIO!!! UNISTIO SI SVE TI I TVOJ RAHMETLI ALIJA DAJUCI POLA DRZAVE SRBIMA KOJI SU NAPRAVILI GENOCID NAD MUSLIMANIMA(BOSNJACIMA???)

Veritas

Bit ce još gore, u ponedeljak se nastavljaju pregovori o izbornom zakonu, molit ces Čovića za milost. Naplata za Sejdu Komšica stiže...

Bejha

Ne branim žutog mafijaša, ali za ovu krizu krivi su prvenstveno njegovi srpski i hrvatski ahbabi, dodik i čović, koji godinama rovare i planiraju raspad BiH, prema uputama iz Bgd i Zg. Nih dvojici bi u normalnoj državi davno sudili za veleizdaju. A još više su krivi EU i Amerika, koji su im pustili da rastaču BiH gdje god mogu. Umjesto da su izvršili oštar pritisak na Beograd i Zagreb, jer otamo dolazi sve ovo zlo.

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; db

Sta svljivas na dodika,kad si mu brat po zlu.gdje god sda đukele vladajuju tu je jad i bijeda.

Ma nemoj

Trebao si o tome razmisljati kada ti je babo pristao na podjelu Bosne i kada je Srbima dao pola na poklon da bi tebi obezbijedio privatni pasaluk,koga ti foliras.

Imas li?

IMAS LI MU.A DA OD SUTRA UVEDES ZABRANU PRODAJE SRBSKIH PROIZVODA PRVO U KANTONU SARAJEVO PA OSTALO???? IMAS LI MU.A UVEST IM SANKCIJE????

TANJUG

Zli Bosnjanin Zivkovic je najodgovorniji za ovakvu situaciju u BiH. Fildzan drzava (23% BiH) je tvoj i tvog babe maksimum.

Robot

Pa sta si radio 26 godina, eto to imamo

Nikolica s prikolicom

Zli Bosnjanin Zivkovic je najodgovorniji za ovakvu situaciju u BiH. Fildzan drzava (23% BiH) je tvoj i tvog babe maksimum. ka TANJUG FBiH je bio dobar okvir za suživot Bošnjaka i Hrvata. Nije mi jasno na čiji se nagovor guralo Hrvate i Hrvatsku od sebe. Mislim da znam čiji, ali vam neću reć. Oni su vam i dalje krivi šatači, koliko ja izdaleka mogu procijeniti sitoVaciju. Da, i za rat s Hrvatima su vam oni krivi. Nasjeli ste im, jbga...

Nikolica s prikolicom

PS: Otsjekli su vam treću nogu tronošca i sad se klackate. Druga se upravo pila...

prAZNJAK

sretan vam praZNJAK PRDEŽavnosti! islamistički neki prazNJAk, haman?! ne slavi se u susjednim državama RS i HB!

/ Najnovije