Izetbegović: Ksenofobne sile nisu pobijeđene i još uvijek se nadvijaju nad nama

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lazni Valter Komsic

Sin prvog islamskog fundametaliste u Evropi prica o kesnofobiji. Pa ti mrzis sve sto je ne-muslimansko, a znamo i od koga si to naucio.

Bosanac

Sin prvog islamskog fundametaliste u Evropi prica o kesnofobiji. Pa ti mrzis sve sto je ne-muslimansko, a znamo i od koga si to naucio. ka Lazni Valter Komsic ugrozeni rvatu ovaj vam je dao vise nego sto vam pripada i opet pizdite pizde ugrozene a ovaj je lopov ko i tvoj covic

nasvasta

Sile moralnog i intelektualnog uništenja koju predvodi i sprovodi SDA na čelu sa izdajnikom Bakirom su u metastazi,nepotizam uhljebljavanje magaraca lažova tupana sa papirima iz štamparija koje su osmišljene da intelektualno moralno unište Bošnjake a štamparije su Kiseljak Travnik Vitez ŠirokiB Brčko koje su dio programa o uništenju Bošnjaka.

Леми

Зна ли овај медиокритет уопште значење ријечи ксенофобија? Ријеч вуче коријен од грчке ријечи ксенос кока означава страх или нелагоду према непознатом или странцима?! Бошњаци нити су странци нити су непознати, веома добро знамо ским имамо посла и није нас страх. Имамо посла са подлим и лицемјерним људима, а то није ксенофобија то је страх од лопова и лажова!

Za tebe

nema zime! Ti se znas sakriti!

Tatar

Bakice ti nećeš osjetiti pravu slast pobjede dokle god ne pobijediš samoga sebe i svoje neznanje.Uh zamalo da zaboravim i svoju Sebiju

/ Najnovije