Izetbegović govorio na konferenciji SDA o viziji BiH 2043. godine: "Imamo državu, imamo sebe"

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Samo ovaj prvi red da se procesuira dobio bi

preko 250 godina robije!

Ako

***

Panzer

***

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

user90104

TI NEMAŠ NIŠTA,PREKRIŽIO SI BOSANCE PA IZMISLIO BOŠNJAKE SA PREZIMENIMA SRBA I HRVATA.TEBI I TVOJOJ SDA TRBA DA SE SUDI ZA UNIŠTENJ I PLJAČKE B I H. PREŠLI STE NA RADIKALNI ISLAM KOPIRAJUČI SVOG BABU KOJI JE RADI TOGA ZAVRŠIO U ZATVORU ZA VRIJEME TITA.

Namke

Sve sama elita na jednom mjestu

Guest

Baaakkkiirreeeeee... Ahahahahaha. Grohotom, ali grohorom se smijem!!! Sta kaze...SDA...Ahahahahaha!!!!

***

***

adi

***

333

@Adi Ma nije rezervat, nego zajednica kantona. Dobices ukor od Kecmanovica, profesor te prati :D.

***

***

Adi

@Adi Ma nije rezervat, nego zajednica kantona. Dobices ukor od Kecmanovica, profesor te prati :D. ka 333 avlija, tako su kmecali, potpisuj alija da je ko avlija, e taman su avliju koju su odbranili dobili, 80% ih pobjeglo, smrdilo po podrumima, i svercalo, nisu vise ni zasluzili

Slavenski jug

Porazni su, suicidalni i kolektivno autistični svi ovi sljeparski narativi- od Vardara pa do Triglava. Poslije Jugoslavije i njezine nasilne smrti, nezaustavljivo je krenulo izumiranje na ovim prostorima. Nije se kao moglo niti htjelo ispravljati pogreške u SFRJ! I nakon umorstva te jedine ikad vrijedne tvorevine na južnoslavenskim prostorima, krenula je autodestrukcija, predmoderno urušavanje ovih entropijskih nakupina od kojih više državnosti i kredibilnosti ima Swiftov Lilliput. Do polovice stoljeća, svih nas na slavenskome jugu bit će u tragovima, poput minerala. A nestat ćemo, neupitno, prije kraja ovoga vijeka. Ali, nismo li sami one famozne 1990.izabrali- na svim stranama, bez iznimke!- da nas ovakav ološ, bagra i šljam, ovakav trogloditski polusvijet vodi u sigurnu smrt, kao jedinu budućnost?

077

***

SFRJ JUGOSLAVIJA

Lijepe riječi su ukras!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Pljuc

Fosili i vizija, pih!

Molim prijevod

za "Senat, Akademija i Asocijacija", u istoj rečenici. Na drugom portalu sam pročitao cijeli izvještaj i u istoj rečenici stoji "stanovništvo, populacija i građani". I za ovo bi molio prijevod. Iza velikih riječi, a posebno ako su tuđice, budite uvjereni da ne stoji sadržaj. Isti ljudi (bez znanja) bi s pogrešnim alatom i dalje popravljali auto s istim kvarovima. Mislim prije svega na prvi red s fotografije.

Asker

Jad i bijeda nasa istina ko nas pokrade,koji su to debili. Fali im samo jos propala sultanija.

SFRJ JUGOSLAVIJA

Lijepe riječi su ukras

treba svi da vrate prezimena

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije