Iz snajperskog gnijezda u Nedžarićima 1992. godine ubijen dječak Nedžad Subašić

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pike

A to što su "Ševe" poznate svima imenom i prezimenom ubijali iz snajperske vatre civile po Grbavici to ne pišete. Pretpostavljam da je po vama u redakciji sasvim normalno ubiti "Vl#ha"!

Hm

Ovaj portal je dno dna! Optužuje ljude bez dokaza! Ako imaju dokaze, neka predaju tužbu! Zna se gdje se to po zakonu radi , ako se imaju dokazi. Ovako, to je samo jeftina priča za zamaženoči od vladajućeg kriminala , za koji ne smiju da pišu!

Zong

Nazalost, Balkan je pun psihopata, ovaj ubica Zoran Kulin je kap u moru. Kada bi se krenulo sa istrebljivanjem ovakvog olosa, populacija stanovnistva bi se spustila drasticno na cijelom Balkanu. Nazalost, Balkan je jezivo primitivna i zaostala sredina, gdje se kultura desi ponekad, povrsno i brzo zaboravi. A, ostaju da vjecno zive Kulini.

X

Zong sve objasnio kakvi smo i ima pravo. Znam ja nas...

Deki

Subasic Nedzad je ubijen 28 Decembra, a na snimku se vidi da je drvece tek prolistalo. Ajde slazite nesto drugo.

Larry Fox

Nudimo sve vrste kredita po niskoj kamatnoj stopi od 3%. Jeste li bezuspješno pokušavali dobiti kredite od banaka? Hitno vam treba novac da se riješite dugova? Treba vam novac za širenje ili osnivanje vlastitog posla? Možete posuditi na bilo kojii rok od 1 do 25 godina i posuditi bilo koji iznos od 2.000 do 50.000.000,00 £ u bilo koju svrhu. Možete se prijaviti putem WhatsApp-a: +447451283532 ili e-pošte: larryfox2017()hotmail()com

Četalj 92. gadjo žardinjere!??

.

/ Najnovije