Iz Plenkovićevog kabinta pojasnili zašto se nije pojavio na sastanku u Predsjedništvu BiH

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Sejdo nije Hrvat( izgubio na sudu), niti je izabran glasovima Hrvata. Nema na čemu

Sarajevo bih

UZP ****o,kakav god da je Komsic je po Ustavu i Izbornom zakonu BiH izabran i ovo je teski diplomatski skandal i nepostivanje suvereniteta BiH.

Gost_Radio_Sarajeva

Premijer strane države koji ne priznaje Predsjedništvo nema šta da traži u Bosni i Hercegovini. Treba mu biti zabranjen ulaz u zemlju.

Jasno

Svima je jasno da plenkovic koketira sa hrvatima iz BiH da glasuju za njega i njegovu stranku na parlamentarnim izborima u hrvatskoj inace bi izbore sigurno izgubio.

Narodski građani

Ma upravu čovjek 100%. Čisto iz protesta, tako da treba znati da od nameta nema selameta! Lafo građanska opcija sa legitimno priznata 3 naroda.. Ma hajte molim vas..

Izabran

Po postoječem izbornom zakonu Gospodin Komsic je legalno izabran u predsjednistvo BiH,a plenkovic je licemjer,jer to on dobro zna,ali na ovaj nacin pokusava pridobiti hrvate iz BiH da glasaju za njega i njegovu stranku,jer u hrvatskoj od gradjana koji tu zive bi sigurno izgubio izbore.

Guest

***

Guest

smrada treba protjerati odma i sad,ali nametnuti čuvaju stolice jer znaju da bi to izgubili.MUP KS zabranio skup s obrazloženjem da nije na vrijeme najavljen,a kad četo dođe pred Sud i njegove sluge tad nije problem,a nama ograniči prolaz da bi njih zaštitio,jadovi jadni.

Bezobrazluk na nivou nacionalizma

Koja doza drskosti i bezobrazluka! Zasto se ne postuju institucije Bosne i zasto mu se vise ne kaze. Nek uvedu u Hrvatskoj takav izborni zakon koji ovdje zagovaraju i ko su oni ustvari da ss mijesaju u unutrasnje stvari druge drzave?! Bosna je puno starija od svih drzava u okruzenju zajedno! Sram vas bilo, ali i ovih koji je ne postuju iznutra a sve im je dala! Najgore sto se moze desiti jednom covjeku u zivotu je da se stidi svog identiteta!

Kakvo negiranje drzave!

***

Kiki

*****A POLA HRVATSKE GA NE VOLI.

Snl

Cisto mjesanje u unutrasnje stvari suverene I medjunarodno priznate susjedne drzave!!! I to je sasvim ok za EU?

Tačka kraj

UZP ****o,kakav god da je Komsic je po Ustavu i Izbornom zakonu BiH izabran i ovo je teski diplomatski skandal i nepostivanje suvereniteta BiH. ka Sarajevo bih Tačno!

Suhi

Ni ti nam nisi trebao,zq razl8ku od tebe čovjek je ljudina

Haha

"...Plenković se na međunarodnom niovu ipak znao susresti sa Komšićem pa i proćaskati. Jedan od posljednjih primjera je bio samit u Granadi u Španiji krajem prošle godine. Iako to nije bio njihov službeni susret, Plenković je bio svjestan da sjedi pored čovjeka koji predstavlja BiH, kao što on predstavlja Hrvatsku. Ali Plenković tada nije napustio spomenutu konferenciju u Granadi zbog Komšića. Nije jer bi to bio skandal."

Haha

"...Plenković se na međunarodnom niovu ipak znao susresti sa Komšićem pa i proćaskati. Jedan od posljednjih primjera je bio samit u Granadi u Španiji krajem prošle godine. Iako to nije bio njihov službeni susret, Plenković je bio svjestan da sjedi pored čovjeka koji predstavlja BiH, kao što on predstavlja Hrvatsku. Ali Plenković tada nije napustio spomenutu konferenciju u Granadi zbog Komšića. Nije jer bi to bio skandal." ka Haha POTRAŽITI FOTOGRAFIJE... PREPUN GOOGLE - ODOK ČUČATI KAO PRAVA RVATSKA DIJASPORA

***

***

Moja malenkost

***

Pale su maske! Hrvatska terorise Bosnu!

G Željko Komšić je izabran u Predsjednistvo legalno i legitimno voljom birača PO USTAVU BiH! To što HDZ halucinira su ataci na integritet i suverenitet Bosne. Hrvatska hoce preko politickih trojanaca, nacije Kraljevine SHS, da upravlja i terorise Bosnu. Alarm za zubu u u EU i USA. Dejton je velikodrzavna podvala!!

Guest

MOJA MALENKOST. ... ******m i tebe i Plenkovića na obrezani dio moga tijela. I žene vam također...

Celo

***

Gost

>>Bice biran i 4 a Boga mi i 5 put P.S a vi samo jacajte savez Dodik Covic ka Celo<< Koliko je godina Sejdo u Predsjedništvu toliko smo otišli unazad kao država. To znaju i oni koji su ga birali ali su zadovoljni jer se svete Hrvatima. Za Čovića je dobro dok je ovaj tzv. Hrvat na sceni ali nije dobro za BiH niti za većinski narod koji ga instalira u Predsjedništvo.

/ Najnovije