Iz OHR-a za Radiosarajevo.ba o izmjenama nastavnog plana u RS-u: "Razočaravajuće"

/ Komentari (29)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fuuuuj

Da zapucaju ponovo topovi iznad Sarajeva ove noci, ova gamad iz OHRa bi razgulila prvim avionom uz reakciju...Sram ih bilo...i...To nije lijepo sto rade. Njemacko pseto samo uvrce ruku muslimanima Bosne i trenira strogocu, dok fasisti orgijaju i krse Dayton na svakom koraku.

Tadija

***

OHR griješi

Ovo je njihov posao. Ako se ide preko tužilaštva, trebat će godine da se išta pokrene a za to vrijeme šteta će biti neopisiva. Jedino OHR može brzo i efikasno nešto postići, ovaj slučaj je upravo ono zbog čega OHR postoji i za što VP prima ogromnu platu.

i nije hina stid

Da zapucaju ponovo topovi iznad Sarajeva ove noci, ova gamad iz OHRa bi razgulila prvim avionom uz reakciju...Sram ih bilo...i...To nije lijepo sto rade. Njemacko pseto samo uvrce ruku muslimanima Bosne i trenira strogocu, dok fasisti orgijaju i krse Dayton na svakom koraku. ka Fuuuuj švabo bi prvi zbriso... a domaće osoblje bi trčalo za njim i fatalo se za točkove aviona... i svu imovinu bi ostavili gradu sarajevo

***

***

Lijepe rijeci su ukras

marfi, smit sviraju a trojka igra

Haha

Turisti laju, a mali mumini uče po srbadijskom nastavnom programu. Nikad sreće s ćafirima

Haha

U Makarskoj, lipnj mjesec, na zidu kod pošte stoji grafit vratite nan srbe eto vam hercegovci... Ah ti Hrvati, doiste ne vole BH katolike! Ali zašto?!

nasvasta

***

***

***

Sta

Sta se vi iz federacije javljate kod vas je sve laz da nema vece od nekakve tkz. agresije pa na dalje. A sto se tice pomenute istorije za 8 i 9 razred iz ministarstva prosvjeterepublike srpske su vam lijepo objasnili da se samo spominju a ne pise da su junaci ni bilo sta drugo, samovi to ne citate i idete po svojimlazima i zavdjnju naroda.

404 greška! Stranica nije pronađena.

Povratak na naslovnicu. idi ba turista na žutu tabiju da vidiš jel top ispravan. ako je dobar, rokni koju na kasabu, alahat.

***

***

Bosanac

marfi, smit sviraju a trojka igra ka Zabava za muslimane mamu ti kuju srpsku Smrdljivu zabavimo Zivotinje srbi Smrdite mrs u corinu smrdiju prcim vam krst i slavu Ckepi srbi

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Cuje se na sve strane

mamu ti kuju srpsku Smrdljivu zabavimo Zivotinje srbi Smrdite mrs u corinu smrdiju prcim vam krst i slavu Ckepi srbi ka Bosanac J E B O bosnu J E B O muslimane

Hxjdjdjcjjc

Fašisto njemačka dabogda sa srbima imao posla.A najveću krivivu snosi narod koji kahveniše po vas dan i laprda po birtojama.Da bošnjo cjeni samog sebe već bi pred OHR om bile hiljade demostranata.Pa bi vidjeli kako se reaguje.Kosovarima netreba her schmidt ,jer su kosovari sva obilježja srbske države digli i stavili zastave kosova,nisu oni čekali kauboje na ispomoć.Sami smo krivi za sve što nam se dešava.

???

mamu ti kuju srpsku Smrdljivu zabavimo Zivotinje srbi Smrdite mrs u corinu smrdiju prcim vam krst i slavu Ckepi srbi ka Bosanac Zašto se ovakvi komentari ne brišu?

sdfa trauma

mamu ti kuju srpsku Smrdljivu zabavimo Zivotinje srbi Smrdite mrs u corinu smrdiju prcim vam krst i slavu Ckepi srbi ka Bosanac paranoja koja prelazi u ludilo

Ovako

mamu ti kuju srpsku Smrdljivu zabavimo Zivotinje srbi Smrdite mrs u corinu smrdiju prcim vam krst i slavu Ckepi srbi ka Bosanac Ovako izgleda inteligencija prosjecnog muslimana iz bih.

Bosanac

paranoja koja prelazi u ludilo ka sdfa trauma Smrdljive Zivotinje srbi mrs u corinu smrdiju Smrdite srbi pogani mamu ti kuju srpsku smrdljivu treba vas potamanit ocistit BiH

Bosanac?

Smrdljive Zivotinje srbi mrs u corinu smrdiju Smrdite srbi pogani mamu ti kuju srpsku smrdljivu treba vas potamanit ocistit BiH ka Bosanac Bit ce da si neuspjeli abortus

Posranac?

Smrdljive Zivotinje srbi mrs u corinu smrdiju Smrdite srbi pogani mamu ti kuju srpsku smrdljivu treba vas potamanit ocistit BiH ka Bosanac Zar ze nisu deportovali u NjemaĆku?

Jadniče,

Smrdljive Zivotinje srbi mrs u corinu smrdiju Smrdite srbi pogani mamu ti kuju srpsku smrdljivu treba vas potamanit ocistit BiH ka Bosanac stvrno si paglu ko racku

Koliko god Srbi ne shvacali da su Mlado i Karo

to sto ustvari jesu, toliko isto su muslichi krivi jer ganjaju taj neki bosanski jezik u skolama i tu je vec poceo razdor u skolstvu. Sada eskalira u ******lado-logiju.... I cak su muslichi jos vise odgovorni, jer istrajavaju da ostanemo skupa, a fino im krkan kaze hajmo se razdruzit i ima pravo. I kad se razdruzimo, oni tamo nek uce svoju djecu cemu god hoce, njihova stvar, a muslichi neka uce svoju cemu muslichi hoce, opet njeihova stvar. Al jok. Nametnut cu ja tebi moje misljenje i stavove.... hoces, jasta ces, vidi se..... 30 godina nije pomaklo s mjesta.

/ Najnovije