Iz GRAS-a poručuju: Ako ne bude isplate plaća do ponedjeljka, blokiramo saobraćaj

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Vi ste preduzeće, kompanija. To što ste javna ne znači da ne podlježete zakonima poslovanja i matematike. Kada trošiš više nego što zaradjuješ ili manje trošiš ili povećaš zaradu. Kada ne umiješ ili možeš nešto od toga prestaješ postojati. Zbog čega bih ja kao porezni obveznik kantona finansirao vas u gras-u? Ne želim da moj novac ide tamo, Vlada nema moje odobrenje i mandat da moj novac daje preduzeću koje ne umije praviti profit. Ende, vaša priča se bliži kraju. Javni prevoz se mora privatizovati.

hahahah

PA sto se niste bunili kada su gospoda kupovala nove automobile.....

Sarajka

Koja komedija. Pa vi vec godinama ste u strajku ako gledamo red voznje ali platu dobijate za nerad i to od naseg novca.

Dosta

Treba stecaj proglasiti. I ne koristim gras zadnjih 15 godina a treba meni od poreza da se odbija namirivanje radnika koji su podnijeli tuzbe i koji su ucestvovali u razgradnji i pustosenju grasa.

/ Najnovije