Iz DKPT potvrdili: Štićene osobe se ne mogu odreći zaštite

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Latko zBrode

Đe onaj novinarčić pametni...jel ovo pročitao

Www

TAKO JE UVIJEK BILO I BICE. HOCE MOMAK DA BUDE PAMETAN, A NE ZNA PROPISE.

?

a jeste li joj kupili nove dzipove koje je trazila, bruka da u bingo ide sa starim passatom

Nije tacno

Zeljko ide sam u kupovinu i stalno ga srecemo bez pratnje. Hurmica je lijena, ruzna i debela

Đes ba Zatega

Zatega Duca u utorak Koliki egoistični, besramni, lopovski parazit (od nula do Bljaksera Turković) moraš biti pa da te po namirnicu u Bingo u pola sedam uveče voze dva službena vozila, prate tjelohranitelji i posilna koja u korpu meće sve što Bljaksera prstićem pokaže. Najprije takve treba malo u kontejner, po ukrajinskom modelu. A onda malo na robiju. Zloupotreba službenog vozila bi morala biti krivično djelo jer je to de fakto krađa. JELI TE IMALO STID

Mirko S. Kojotovski

Novinar htio malo da se o njemu piše a ko zna jeli novinar ili fotograf ??? Nikad čuo za njega. I ovdje niste naveli da se stičena osoba po zakonu ne može odreći 24 časovne zaštite.

Đurica

Zeljko ide sam u kupovinu i stalno ga srecemo bez pratnje. Hurmica je lijena, ruzna i debela ka Nije tacno Al' ono je baš ružna, Fakat je ružna i glavata.

JA1

Nike pitanje samo pratnja nego i sluzbeni automobil

/ Najnovije