Iz DF-a reagiraju: "Trojka je svojim političkim djelovanjem omogućila bahaćenje Čoviću"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

DeFektni u akciji

kada oni postave nekoga, onda je to legitimno

Zoran

Razvali nastavnik fizičkog državu dok reče keks! Onolike granate i logori nisu mogli ali par uhl**** je razvali zbog fotelja

mk

***

A vi iz DF ste po naredjenju SDA blokirali BiH!

I to decenijama. Sad ste propali, nebitni ste i to je dobro! Jako dobro!!!

Muko

Razvali nastavnik fizičkog državu dok reče keks! Onolike granate i logori nisu mogli ali par uhl**** je razvali zbog fotelja ka Zoran Nek je vala. Sa SDA bi agonija i dalje trajala a mladost preko grane odlazila. Ovako ce barem doc do kakvog takvog raspleta, a vrijeme je vise da se rasplete jer ovako vise ni dana ne ide.

NAPOMENA:

DFovac ne ***!!!

Uvidio

i Chrilicni Chovke, na primjeru pajtasa Dode, da more pricati i raditi otvoreno,sto mu dusha pozeli.

Db

A BILO TI DRAGO KAD SU VEHABIJE IZABRALE KOMŠU ČETVRTI PUT,SAD KUKAJ,STRANKE TI NEMA NI NA MAPI

/ Najnovije