Iz Delegacije EU o izmjenama nastavnog plana u RS: "Nekonstruktivna politizacija obrazovanja u BiH"

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fuuuuj

U prevodu, reakcije iz EU su u fazonu...Sram vas bilo, treba da se stidite i nije lijepo sto to radite! Sepatizam, negiranje, slavljenje zlocina, nacionalfasizam, netrpeljivost i krsenje ustava i zakona...krsenje Daytona u sustini u kojem jasno stoji da garanti Daytona sankcionisati, smijeniti i ponistiti odluke je direktna poruka iz EU da podrzavaju krsenje Daytona.

Pa nije veze

To je kad se mozga nema Narativ je sjasi kurta izjasni Mirza Umjesto da pregovaraju O bitnim stvarima Ono naslo ko ce ministar biti Ko ce direktor I ono napisalo bolje Trebali su napisat bulje Cuj bolje Jest njima zoharima Bolje samo dokle ce

Ucitelj

Mi djecu ucimo da su ba l i je POGANI PSI----

Neka, neka, nek vas obradjuju srbi!

Na nas drvlje i kamenje sto smao jezik hocemo i TV na nasem jeziku, a ne na izmisljotini. Eh, evo sada imate bolje, sad ce se u istoj ¨drzavi¨ ucit za jedne te iste ljude da su zlocinci i heroji, vec kako kod koga. Tako i treba. Kad necete da se razdruzujemo.

/ Najnovije