Ivica Puljić: Zemlje koje se protive rezoluciji o Srebrenici šire laži u UN-u

/ Komentari (27)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosna i Hercegovina

se vraca na prijegenocidne postavke! U to nema sumnje! Nema entiteta i distrikta Brcko!

***

Od ovog zakasnjelog pranja savjesti nema nista konkretno osim da se odbiju optuzbe kako je Zapad rasisticki i na strani jevreja asimiliranih u evropsku mitoligiju rasne superiornisti i njihove naseljenicke kolonije Izrael. A da te pitamo nesta-hajmo ovu rezoluciju projecirat na 2 svjetski rat? Je li holokaust bio samo u Ausvicu jer su ga saveznici oslobodili? Ili je bio sistematski provodje gdje god su nacisti dosli?

IBRICA

NEMOZE NIKO VISE LAZI SIRIT OD TEBE TI SIRIS LAZI O SVOM NARODU

Novinar za Avlije

***

***

***

Edi

Jos jedna pobjeda SR dipolomatije, sto se duze odgadza to su manje sanse se bilo sta usvoji. Bosnje moje sudbina teska svoju krv i kosti smo ugradili u ovu zemlju vjecno nas tjeraju i otimaju nam zemlju poksavaju da nas izbrisu i asimiliraju i ubijaju ali opstajemo uz volju Allaha/Boga.

Jgguhibklčkbčbk

Čuj zašto je Iran tražio...?! Pa valjda zato što uživo trenutno gleda pravi genocid u kome neselektivno stradaju i žene, starci i deca. Al ajde ti to sada omamljenoj bukvi objasni...

Yupol boy

Znam da trazite novinare al da ste spali na molera koji se pretvara da je novinar, to je nisko. Ivice cetku u ruke I penji se na ljestve.

***

***

Hchkvljbkčbčljčl

Pa šta je problem?! Nema hurija za insana koji još moliću lepo svetim petkom bezočno laže.

Ama da... ko drukcije kaze - taj prevrce i laze!

i nasu ce osjetit peeeest. :)) E moj puljatoru-muljatoru, molere, stid te bilo...

Jao jao

Pa šta je problem?! Nema hurija za insana koji još moliću lepo svetim petkom bezočno laže. ka Hchkvljbkčbčljčl Nasrci se raspala jevrejskog lesa i stani pred mitraljez. Djizus *** te spasio covjecanstvo a ne jednog izdajnika slavenske bepe pradedovske za kutlacu graha.

K j. Bžkbkžbžmbžm

A ture i mahune! Nanu svoju .. balo ;) Nego mu istorija slabo ide, kao i sve razumom sagledivo. Pasulj je mili moj na ovaj kontinent došao pred kraj šesnaestog veka, malo pre nego ti je dedu sunetilo ;)

Politika srbije

Gdje ne mogu oružjem, oruđem i nasiljem mogu uvijek lažima

Hchvjlvljbžj žn

A mahunar nanin, znamo da nadimaju, ipak imaj mere pred pristojnim svetom ;)

Gcljvljbkčbčkbkčbčk

A da nesvest zna šta je svest, ne bi je ni bilo ;)

Chjcvlljbbkčbkčbčkova

Rezolucija je onako baš po vašoj meri, čuči vam ono baš ;)

Sta

Sta to rece, neko siri lazi, a on govori istinu. Ha ha ha ha ha ha. Neko nema obraza ni mjeru.

nasvasta

Protjerati ambasadore tih neprijateljskih država i onako rade protiv države BiH.

***

Lijepe riječi su ukras

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

***

***

user1651184878i

>>Jos jedna pobjeda SR dipolomatije, sto se duze odgadza to su manje sanse se bilo sta usvoji. Bosnje moje sudbina teska svoju krv i kosti smo ugradili u ovu zemlju vjecno nas tjeraju i otimaju nam zemlju poksavaju da nas izbrisu i asimiliraju i ubijaju ali opstajemo uz volju Allaha/Boga. ka Edi<< bas si pogodio ko sto opstaje Gaza papak.

tvrtko

mi lazemo iz humanosti.....cosic

Gocili

Jel on to prica o Jasenovcu,holokaustu u Njemackoj,genocidu nad indijancima u Americi,genocidu nad palestinskim narodom itd??

SRBI SU prvaci EVROPE u holokaustu

NEMOZE NIKO VISE LAZI SIRIT OD TEBE TI SIRIS LAZI O SVOM NARODU ka IBRICA .. Hitler je prvacima srbima i SPC dodijelio pohvalu za sluganstvo i zelezni križ..

Republikanac

BIH može i mora jednog dana postati Republika BiH zemlja svih gradjana koji u njoj žive sa pravom da se kandidiraju za bilo koju funkciju te da budu birani i da biraju.

/ Najnovije