Ivica Puljić: 'Korumpirana vlast u mojoj BiH je bliža Rusiji i Iranu, nego Briselu i Washingtonu'

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

***

komentar

REZIM melje normalne ljude, osjecanja, napredak, prosperitet, nadu u bolje sutra!! NAROD nije svjestan u kakvom se bezdanu nalazi!! Isprani mozgovi turbo folkom, kladionicama i nacionalstickom retorikom. Ne vide dalje od svog nosa.

Ne kaki

Nemoj stavljat u isti kos UZP sa ostalima

Na takve kao ti je i mislio!

Nemoj stavljat u isti kos UZP sa ostalima ka Ne kaki

Dea

To prvo reci gospodinu legitimnom kojem je Zagreb lobirao po cijelo svijetu da ostane na vlasti.

Bosanac

***

222

BRAVO IVEK...

Koel

I brisel i vasington rade protiv Bosnjaka u BiH koji ima 60% ukupnog stanovnistva da ih izbace iz svih politickih tokova oslucivanja a da manjima od 7% upravlja svime pa nece da moze taman bili i blizi rusiji a za Iran se nema sta reci to je jedina zemlja na svijetu koja nam je pomogla 92-95 kad su svw zapadne zemlje nam embargo uvele da nas posalju u masovnw grobnice

67jz56tk7thhku

***

???

Sjećam se onih velikih Iranskih humanitarnih paketa u ratu. I sada bi oni trebali biti neprijatelji da bi se ulizali onima što su čekali da nas istri****.

Ovo

**** u rijeći ne ide. Ja je i be nikad sastavio nisam.

Pitanje

Sjećam se onih velikih Iranskih humanitarnih paketa u ratu. I sada bi oni trebali biti neprijatelji da bi se ulizali onima što su čekali da nas istri****. ka ??? Tu humanitarnu je primao samo odredjeni dio ljudi, ne svi gradjani. Sigurno je Merhamet dijelio svojim ljudima i pristalicama. Sad se pitamo a ko ste vi a ko smo mi?

/ Najnovije