Ivana Marić: "Kakve smo mi jadove izabrali da nas vode"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Istina

Trebate znati da ruralni dio bira ove divljake na vlasti,slicne sebi,cast izuzecima.To su nepismene spodobe koje zive po sistemu talibana.Njima je socijalno i pravno sređena drzava,špansko selo.Ta sorta naroda a i vlasti nevoli sređen sistem u drzavi.Tad se nemoze krasti,varati,orgijati,provodit samovolju itd.To vam je kao kod ovisnika o drogama i alkoholu,oni nevole red i cistocu.

TREBALI SMO USTASICE tebe DA BIRAMO?

KAD LATINI AKZU DA SU"UGROZENI"..a ova ustasica je najbolji primjer svega...samo laje, grize, i to iz centra sarajeva zahvaljujuci "TROJCI" i njenim kvislinzima..kao uzeli su vlast.Svaki Bosnjak MORA izaci na izbopre i glasati za SDA ukoliko hoce da usuti ovakve usatse da nas vise prestanu sikanirati u vlastitoj avliji!

Ivanice

Ivanice ako se sjecas ti si sad "predsjednica" pozorista. Znamo da ti nemas pojma o pozoristu, da te haver postavio.. ali trebala bi bar da glumis da nesto radis. Ja jos nijednu izjavu od tebe nisam cuo o pozoristu. Doduse mozda je i bolje...

vb

Ivana ljubim te! :)

Džasmin

Pa šta se bunite zar ne vidide da se brinu za nas sirotinju.I ovo je poštena podjela,njima milijarde a nama sirotinji sadaka od1160 paketa i još pride 1120 paketa zar nisu dobri

MrziteljPDA

Dobro je što ste izbacili ono nezavisna i ostavili samo analitičarka jer ova ubleha je jedna u nizu lažnih kritičara koja se uvaljuje političarima. Teško je danas biti nezavisan jer te političari stalno vrbuju a ovakve kao ovu levatinu kupe za kikiriki ili u njenom slučaju za jedan upravni odbor

Latko zBrode

Morgen SAMOZVANA "analitičarko", od tebe su gori oni koji ti ustupaju medijski prostor u kome se nastojiš promovisati. JADNO.

Mirko S. Kojotovski

Ovo sam juće napisao na tekst Kojovića pa evo moram i danas:... Da smo normalna zemlja i da nemamo toliko političara i administracije ostalo bi nešto novca i za ,,socijalne '' kategorije kojih je preko 50 % stanovništva. Svakako da vi iz stranaka ne razumijete da ima ljudi koji bukvalno nemaju hljeba jer se sa takvima i ne družite i ne miješate. Eto i vi ste sada na vlasti u KS pa šta ste uradili za nezaposlene koji žive od ničega šta za penzionere kojima je penzija jedna vaša dnevnica? Dugovi se gomilaju prema kantonalnim preduzečima od kojih opet vi imate koristi, stižu tužbe , prijetnje, izvršenja. Mnogi će zbog tužbi kantonalnih preduzeća na kraju završiti na ulici kao bezkučnici. Hvala strancima koji vide kakvo je stanje među stanovništvom i da se nimalo ne razlikuje od stanja Etiopije, Somalije itd...Prošetajte malo i obiđite narodne kuhinje, kuhinje Crvenog krsta, Karitasa , Merhameta... Smiju nam se i migranti koji ne žele ovdje da se zadrže ni kad bi im nudili besplatan stan i hranu. Kojoviću svi ste isti. Samo fotelje i facebook prepiske.Lako je gospodinu Kojoviću i vama koji po cijeli dan samo idete sa kafe na kafu i vidite samo svijet iz općine Centar i Stari Grad. Prošetajte malo na periferiju i u druge kantone da vidite kako svijet živi. Lako je vama šupljom pričom iz fotelje u fotelju.

vb

VOLIM TE IVANA !!!

/ Najnovije