Istraga.ba: Zoran Milosavljević Kokara jedan od organizatora provokacije u Bratuncu

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Srbi su ***

***

Bosanac

***

***

***

Tres

Zamislite da ovako Nemci u Staljingradu stave slike svojih poraženih genocidnih vojnika i civila koji su ih u tome podržavali?

Da

RADIO SARAJEVO *** PORTAL NA RAT

Koel

Ovo *** treba odstrijeliti kao divljac

Tuner

Zorane dolazis li u Federaciju?

Tuner

Lijepe riječi su ukras!

bih

Ko zaboravi, da Bog da mu se opet ponovilo! Pamti Bosanski čovječe, pamti dobro i djecu nauči, OVO su isti oni koji bi zajedno sa četničkim hordama ubijali, palili, silovali i protjerivali, klali i zatvarali u logore, kako su radili i 1992 i 1992 i 1995 po Srebrenicama, Sarajevu, Stupnom Dolu i Ahmićima, Mostaru, Stocu, Tuzli i onom tragikomičnom Kiseljaku. Isti ovi i oni koji su ih odgojili bi da ubiju dva miliona onih za koje smatraju da su od njih gori. Ista ona Zovko, ona kurva Vlaisavljević, razni Dodici s familijama, smrdljivi Čovići koji su „iznajmljivali radnu snagu“ iz Dretelja, Blaškići, Kordići, Tute, Štele, Mladići i Župljanini. Dug je spisak i nemoguće ih je sve nabrojati, ali je ideja ista i živjeće dok je i njih a i nas ostalih koji smo im mete evo 30 godina. Ovo su retardi koji ljude koji vole BiH i koji se bore za nju zovu „unitaristima“ poput onog nepismenog Čavare, pseta bez obraza i škole. OVO su potencijalni ubice Bosne. Ubice svega normalnoga u ovoj zemlji koji potenciraju i lažu i sebe i svijet da se svaki čovjek koji voli Bosnu poistovjeti s lopovima Izetbegovićima koji ništa od njih i nisu bolji! Pamti Bosanče i Hercegovče KO ti je najveći neprijatelj i ne dozvoli da se popne na brdo opet da ti ubija djecu i pali kuću! PAMTI! Ko zaboravi šta su mu OVAKVI od života i porodice uradili, opet mu se ponovilo! GLEDAJ i PAMTI naivni Bošnjanine jer će ti ovi uskoro ponovno pokucati na vrata!

!

***

Vlaški sociopati

Prema relevantnim podacima UN-a, Presudama Međunarodnih sudova i Haškom tribunalu, 85% zločina u ratu u BiH je počinila Vojska Republike Srpske, 12% Hrvatsko Vijeće Obrane i 3% ukupno počinjenih ratnih zločina Armija Republike Bosne i Hercegovine. 95% od ukupnih velikih zločina Vojska Republike Srpske. Govoriti kako je bilo žrtava i zločina na svim stranama je ne samo morbidno i zlo, već i izrazito zlonamjerno zbog očiglednog političkog cilja da se sav taj jad i čemer koji je težak i za čuti izrelativizira i pokuša izjednačiti krivica sve tri sukobljene strane. Zanimljiv je tu jedino taj ogavni i primitivni mentalni sklop ljudi koji uopšte počinju takve priče, potpuno svjesni spoznaje o gore navedenim procentima. Sociopate i degenerici lišeni osnovne ljudske karakteristike – savjesti, su u našem društvu itekako prisutni, djelimično prihvaćeni a često i jako poželjni. Jad i čemer, zaista!

Леми

Вјерујем да је провокација за џелате и убице припаднике војске Исламске државе БиХ постављање слика жртава које су мучки и кукавички побили. Ко још воли да гледа људе које је побио у очи. Убицама смета и оне се буне!

Odgovor ovom ''kad muslimani ubijaju i kolju to nisu ubistva'':

Nisi ti izgleda sve shvatio... To oni namjerno '''rasporedjuju'' da ne bi odjednom sve posahranjivali. Ovako ima materijala da se o tome razglaba i pisu clanci jos narednih 30 godina! Sta ti mislis, da ne mogu forenzicari spojit sve te kosti koje su preostale za, recimo, tri godine i da se oni svi dostojno sahrane i gotova prica? Ali ne... Bolje ovako, stalno podsjecat, raspirivat nacionalno.... Tako vlada SDA. A to odgovara onda i ovim ostalim nacionalistima (HDZ i SNSD), onda oni na to ''daju svoj odgovor'', plase svaki svoju raju i tako tapka li ga BiH u mjestu, tapka... A mi narod, nemamo m*da da ih zbacimo, svaki svoje...

Zoka

i majchina ***

HashimQ

Kokara je nekakav četo koji još uvijek četuje a živi u štali, bivši vojnik genocidne i presuđene zločinačke vojske, šta će ***

/ Najnovije