Ismet Gavrankapetanović odgovorio: Hoće li biti novi direktor KCUS-a?

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

333

Mozemo li bez mladomuslimanskih familija? Jel' dosta bilo? Direktor KCUS-a treba da bude neko ko je zivkao reisa da intervenise kod Bakira kada ga je Sebija izbacila?

Gavro

***

isti Q

I ovaj je isto, i još možda i gore smeće od one smetljarke Bakirove ....

Kemo

S obzirom da ti je brat počinio gore teški finansijski kriminal ne trebaš vala dosta je i vaseg jazluka

Xyz

***

Istina

Samo se vi ovcice moje zabavljajte politikom i pozicijama dok je u Sarajevskim bolnicama situacija kao u Gazi,niti vise imamo kvalitetnih strucnjaka a bez stele ne mozes ni flaster dobiti.

Namidak

OOOOOOO NEE !! SAMO NE TI MOLIM TE.

Leo

Kako će Ismet biti prvorangirani ako ne ispunjava uslove tj. nema certifikat za menadžera ?????????????????????????????????????????

333

@Gavro Ne, meni bi vise odgovarao neko ko je ozbiljan, kompetentant, nije politicki namjesten, i nije dio potpuno kompromitovanog sistemskog klana koji je toj grupi jedina referenca za obavljanje ozbiljnih poslova. Npr. neko ko kao ljekar i osoba drzi do sebe dovoljno da ne kuka reisu da ostane na radnom mjestu u bolnici koju mi, gradjani, placamo. Ali kome ja pricam? Nekom ko nije ni na televiziji vidio profesionalnu i odraslu osobu sa integritetom.

333

@Gavro Hoce li ti plusevi sebi a minusi meni? :D Nemoj me vuci za jezik, pa da pocnem da objasnjavam kako nisu samo SDA i mladomuslimani Bosnjaci, i da malo protabirim o raznim sjajnim doktorima i upraviteljima koji se, recimo, zovu Adil ili Fazlija, a koje je SDA poceo u naletu revolucije primitivaca da sklanja jos 1996. godine. Nece ti se svidjeti prica, nikako, ali hoce druge podsjetiti na neke vazne stvari iz istorije propadanja ove jadne zemlje zahvaljujuci gladnim i iskompleksiranim papcima. Nemoj nikada zaboraviti - Sarajevo je malo, i Sarajlije znaju razne stvari i iz npr. 1986. godine, koje mnogi danas ne zele da cuju. Dzaba laganje, sve izadje na kraju na vidjelo. I istina, a i nekvalitet covjeka i profesionalca. Uostalom, vide se rezultati tvojih favorita. Jos malo, pa nece biti nikoga da ih gleda.

komentar

Uz svo duzno postovanje ali Doktore drzi se struke, ipak si u godinama pa budi koristan. Nemas ti stomak ni nerv za tu poziciju.

Fuuuuujjjjkk

Vala dosta i njega i ostalih slicnih njemu i lijecenja njihovih kompleksa preko pozicija! Ostani covjece u struci, ne mudruj naglas!

Tatar

Ne znam što bi uopšte učestvovao u utrci.Pa ti si već direktor.I Sebija je odatle dosla u UKC.Ja tako ne bi

sara akin

Sposoban, iskusan mlad ,uspjesan.Nije on odgovoran za bratove greske.Treba mu dati mogucnost da pokaze da je sposoban da zamjene Sebiju.Nadam se da nece dovesti cijelu familiju da zajedno upravljaju KCUS

Gavrilo

Oni koji nisu imali priliku da ga upoznaju još i mogu vjerovati u "divne" priče koje mediji objavljuju o njemu. Sjeti se Gavrane djece koju si iz nekih ličnih interesa ostavio na cjedilu i nisi ih htio operisati a vjerovali su naivno u ove "divne" priče.

/ Najnovije