Islamska zajednica reagirala na posljednje odluke i izjave Christiana Schmidta

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

mirzatvica@hotmail.com

Pa i Hrvati žive u Hrvatskoj i treba da žive i Srbi u Srbiji i treba da žive i Nijemci u Njemačkoj žive i treba da žive tamo.

Katy

E naj..... smo svi ako se IZ oglasava i trazi europske vrijednosti.

Joj sto ste naporni sa tim ¨tumacenjima¨

NISTa, ama bas NISTA nema pogresnog u toj Schmidtovoj izjavi. Isto kao da sada kazemo da njegovi Nijemci zive i imaju pravo zivjeti u Njemackoj. Naravno da imaju i tu zive. Nikakve razliike. I da neko to kaze u Njemackoj, u najvecu ruku bi dobio pokoji zijev jer govori da su dva i dva cetiri... ALi kod nas?!? Odmah katastrofa!!!

Sta se ima ova IZ nesto izjasnjavat

na ovakve, cisto politicke teme? Cekaj, je li BH sekularna drzava??? Ako nije, neka se to razjasni, da znamo na cemu smo. A ako jeste, neka umuknu sve ove bogomolje na politickim temama.

Gost

Islamska zajednica je politicka stranka! Samo kod nas to moze i nigdje drugo.

Panzer

ŠTA GOD KAŽE SDA,NAKON TOGA SA IDENTIČNOM PORUKOM JAVI SE VJERSKO KRILO TE STRANKE ISLAMSKA ZAJEDNICA.KAKO ŠTITE JEDNI DRUGE.

Haha

Javili se i ovi Sejdini. Bilo je i vrijeme

je li sekularna država?

na ovakve, cisto politicke teme? Cekaj, je li BH sekularna drzava??? Ako nije, neka se to razjasni, da znamo na cemu smo. A ako jeste, neka umuknu sve ove bogomolje na politickim temama. ka Sta se ima ova IZ nesto izjasnjavat Kad Fra Mirko Majdandžić i Mario Knezović derse da Komšića nisu izabrali Hrvati i kad drže propovijed zašto je nemoralno biti protiv mise *****kim koljačima?

Opet mali Vlaho...

Lijepe riječi su ukras

Gost_Radio_Sarajeva

E braćo, sami ste sebe ukopali i ušli tamo gdje su htjeli da uđete. Svi stanovnici BiH su se zvali Bošnjaci krajem 19-og vijeka.

Iskreno

E braćo, sami ste sebe ukopali i ušli tamo gdje su htjeli da uđete. Svi stanovnici BiH su se zvali Bošnjaci krajem 19-og vijeka. ka Gost_Radio_Sarajeva Jesu. Aham. Sad će reći, a šta piše na prozoru katedrale!? A šta zna o zakonima Benjamina Alkaja i Bosancima i Bosnjacima i istom nametanju ko i danas, ne zna ništa. Ha ja

Rekao sam NIJEDNA bogomolja!

Kad Fra Mirko Majdandžić i Mario Knezović derse da Komšića nisu izabrali Hrvati i kad drže propovijed zašto je nemoralno biti protiv mise *****kim koljačima? ka je li sekularna država?

Weri

Posljednja izjava gospodina Schmidta kako 'Bošnjaci ovdje žive i trebaju živjeti' je u najmanju ruku... STA JE OVDJE CUDNO. MUSLIMAN SAM, KLANJAM UCIM, SVE RADIM A OVO NIJE PROTIV MUSLIMANA. OVO JE ZA MUSLIMANE. NEKO VAS JE PREVARIO GOSPODO IZ IZ. NARAVNO DA JE TAKO, OVDJE ZIVIMO I TREBAMO DA ZIVIMO. STA TREBAJU DA OPET BJEZE.? NIKADA VISE. PROUCITE TEKST, ANALIZIRAJTE PA KOMENTARISITE...

Dero

Posljednja izjava gospodina Schmidta kako Bošnjaci ovdje žive i trebaju živjeti je u IZ SHVACENA POGRESNO.. STA JE OVDJE CUDNO. MUSLIMAN SAM, KLANJAM UCIM, SVE RADIM A OVO NIJE PROTIV MUSLIMANA. OVO JE ZA MUSLIMANE. NEKO VAS JE PREVARIO GOSPODO IZ IZ. NARAVNO DA JE TAKO, OVDJE ZIVIMO I TREBAMO DA ZIVIMO. STA TREBAMO...

Da isto

E braćo, sami ste sebe ukopali i ušli tamo gdje su htjeli da uđete. Svi stanovnici BiH su se zvali Bošnjaci krajem 19-og vijeka. ka Gost_Radio_Sarajeva Kao što su svi stanovnici Srbije Srbi il Hrvatske Hrvati

/ Najnovije