Islamska zajednica odgovorila Narodu i pravdi

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ddd

ne svidja mi se odgovor..nimalo

šibicar

Ne radi se to tako osim ako nisi jeftini populista i sibicar. Posaljes pismo reisu zakažes lijepo sastanak pa mu u lice kazes sta imas i sta ce eventualno biti ako nastave ...Šibicar uostalom ne bi imao koga da posalje na sastanak sa reisom i nije ni briga .. samo kupi jeftine poene kod komunjara i onih koji ne vole reisa i IZ.

Jer me se tiće

Na ovaj način komuniciranja gospodina Konakovića ili facebook političara iz trojke se ne treba ni osvrtati jer se koriste svim metodama pa i samorušilačkim da bi došli do bilo kakve vlasti. Nisam čuo da je Rejs favorizovao javno bilo kakvu stranku i pojedinca a normalno je da neće podržati one koji rade protiv Islamske zajednice, čije vjernike nazivaju zelenim, kojima smeta ezan, kojoj bi oduzimali imovinu , kojima bi branili djelovanje i mnogo drugog. Nije više komunizam u kojem ako si bio vjernik nisi mogao napredovati na poslu i društvu.

nasvasta

Samo podržavati stranke koje preferiraju nepotizam uhljebljavanje magaraca lažova tupana sa papirima iz štamparija Travnik Kiseljak Vitez ŠirokiB Brčko RS koje su osmišljene da intelektualno moralno unište Bošnjake a to je dosad radila IVZ na čelu sa reisom Cerićem i sada sa Kavazovićem možete lagati samo polupismenoj stoci sitnog zuba koja će dovesti do propasti Bošnjaka.

Ludi dinokio

***

Haha

GraDžani se kusuraju sa IZ oko izbora i podrške. Baš Gradžanski od strane naše muslimanije!

Rma

Zna Dino sta prica. Bio je sa njima zsjedno godinama

Pitanje

Da li Denis Becirevic govori engleski? U biografiji mu pise da govori engleski i ruski, ali na videu gdje razgovara sa turistima ima prevoditelja.

Pošteno

Ne radi se to tako osim ako nisi jeftini populista i sibicar. Posaljes pismo reisu zakažes lijepo sastanak pa mu u lice kazes sta imas i sta ce eventualno biti ako nastave ...Šibicar uostalom ne bi imao koga da posalje na sastanak sa reisom i nije ni briga .. samo kupi jeftine poene kod komunjara i onih koji ne vole reisa i IZ. ka šibicar neka oni ljube čitate da Poljima i onako su u šeheru odpjevali svoju.

/ Najnovije