Irma Baralija odgovorila Bakiru Izetbegoviću na optužbe da je izdala Mostar

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

moke

Ustanite kad se njeno ime spomene. Gospodja Irma Baralija, buduca nacelnica generalstaba Armije Republike Bosne i Hercegovine. Nasa Hercegovka, Nasa Stranka!

people

Ti si seko zalutala, broj glasova za tebe sve govori..

Bugojno

Dem borci sb kantona a ima nas dovoljno,ce na sljedecim izborima pomoci NiP stranci da dodje na vlast u ovom kantonu.Nismo izlazili na izbore ovaj put svaki clan famelije ce izici.vas sda monstrume cemo poslati na smetljiste zaborava,ako bog da.sto se tice Irme ona je uredu,velik borac za pravdu.

Irman

Bravo Irma!

Samir

Irma,sto se uopste zamaras da mu odgovaras? Svi mi znamo, jer pored ociju vidimo sta se dogadja. Samo ignorisi dok dodje vrijeme da sidje sa te visine na koju se popeo.

Gonzo

Jos jednom se pokazalo da je ova njihova stranka veleizdajnička stranka i ogromna opasnost po čitavu Bosnu i Hercegovinu. Osvrnimo se samo malo i pogledajmo u kojim su sve kantonima ucestvovali u svrgavanju legalno izabrane vlasti.Rade za vlat za pare. Ptesisali su Stranky za BiH koja je za njih olocenje Bosanskog patriotizma. Oni rade za neke druge države.

suljaga

Ja odavno nisam gluplju osobu vidio.

Koel

Zalutala u politiku i skupstinu grada lupa gluposti nije bila ni u babinom planu kad se ovdje resavalo biti ili ne biti sjedi dijete pravi hljeb i pitu nije za tebe politika a da si izdala mostar je si stidi se izaci vani ljudima pogledati u lice i pored sehitluka proci doduse garant zivos na zapadnoj obali pa ti svi tapsu ledja na uspjehu jednom rijecju fujjj gaduro

JA1

Velika je Irma, naklon do poda. Hrabra zena koja zna sta i kako se radi. NAPRIJED IRMA UZ TEBE SMO

Ghost

Samo naprijed do konacne pobjede protiv SDA bande!!!

Koel

Vidi vojvodinih potrcka ima ih 4-5 sto su dobili zadatak da da brane vojvodu koju dzaba trud zzalud

Mostar

Prije 4 ili 5 godina sam cuo podatak (od sveculisnog prof.) Da je realan omjer Hrvati i Bosnjaci u Mostaru (+/- nekoliko % radi ostalih, Srba itd) 65% Hrvati i 35% Bosnjaci. Zasto Hrvat ne bi smio biti gradonacelnik? Dosta je vise suplje kuknjave, "patriotizma" i ostalih preseravanja

Ghost

Vidi vojvodinih potrcka ima ih 4-5 sto su dobili zadatak da da brane vojvodu koju dzaba trud zzalud ka Koel Jos malo, jos samo malo.

Sarajka

BRAVO IRMA!!!!! A misevi Izetbegovici gostuju iskljucivo na privatnoj ratnoprofiterskoj televiziji koju gleda iskljucivo nepismeni zatrovani polusvijet-Hayatu. To sve govori o njima. Fuj!!!!!

SH BOTOVI....ali nema hajra od ovoga sto radite ....

SVI znaju ovdje da je "Mostar=@Bugojno-da je to USTASA koji se rpedstavlja"Bosnjakom"(MOZDA mu je to prezime ali ovo ej DALEKO OD BODSNJAKA)..Mostar se ocituje u svakom postu da je ustasa...a ovaj SRBSKI BOTINA koji nas ubjedjuje da nam ej bolji kvisling Konkaovicc i dezerter Forto od onih koji su BRANILI OVU ZEMLJU-dzaba trud debi...dzaba ti trud..MI ZNAMO ko je Irma i ko je placa...Irma je svoje pokazala dajuci SVOJ GLAS HDZ na izboru za gradonacelnika Mostara, SDP nam je pokazao dajuci glas SNSD-u u Srebrenici a NiP dajuci svoje glasove HDZ u Velikoj Kladusi, Zepcu, Novom Travniku..ja jos nisam cuo DA JE SDA IZDAO Bosnajka, mada im vi montirate "afere"svaki dan koje nisu ni A od afera ali eto vam ga...samo vi SANJAJTE....svi ovi ostali komenari su od @vb=@ghost?nasvasta=@JA1....sve isti cetnik..

DUSMANI nam namecu Irmu i Dinu i Nermina-najveci OLOS u Bosnjaka

jos im rade ove skrripte ko lude..u sekundi dobiju po 20 lajkova...hm...znaju dusmani da mi imamo ovih mjesanaca koliko hoces...lete za mjesanim brakom a ne smiju medju srbe ili hrvate..djavo ih nama opet na kraju donese..i onda nam rade ovo, unose belaj i jos hoce da ONI uzmu mjesto koje pripada -Bosnjacima , ni manje ni vise..?!Srbe da predstavljhaju Srbi, Hrvati Hrvate a Bosnjake-mjesanci, ateisticka g***?Ma malo sutra!Pohasili ste se vala previse!

Guest

aaaa pa i on i ona izdali i prodali mostar...aaaaa.On davno...ona zakucala.

/ Najnovije