Irfan Čengić: Svjesni smo kome smo se suprotstavili, teško je vraćati imovinu

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

fahro

od spletki oko bogicevica, preko vatrometa za izglasavanje nepovjerenja hadzibajricu, i agresivne kampanje i krsenja cik pravila finansiranja izbora, do nacelnikovanja sa 18% glasackog tijela (izlaznost 30%, pobjedio sa 60% glasova = 18%) - ja njemu nista ne vjerujem. taj je bio spreman diplomu kupiti na drugom spratu salona namjestaja...a da ne bude spreman americki filmski sebi kampanju graditi na ovome. ne kazem da nisu kriminalci i da se zamjerio nekom, al ne treba iskljuciti i izbornu godinu i zrtvu (nesto slicno sbb porodica arapovic pred izbore i zapaljen auto ljubavnika hanume mu).

65t466k75hh

Ja sam davno govorio da je sda nekad bila stranka,onda se pretvorila u mafiju i na kraju ce zavrsit kao teroristicka organizacija,sav ljudski odpad iz bivse juge je u toj sekti.

Guest

nije SDApodrzala Hadzi ajrica zadnjih petnaestak godina,već trojka sto zajedno sto pojedinačno,tako o tom kriminalu prava adresa je trojka,a među njima i aktuelnog načelnik,ali ko stoji iza ovog nedjela mora odgovarati ma ko bio,a očito načelnik zna već ko je,bili su jarani(bar politički)

Fudgdudyd

Makte se sad ce to Ramo, Ramooo da rasvijetli

/ Najnovije