Bajrović oštro Čoviću, građanima poruka: Ne plaćajte vlastito ispiranje mozga

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NiP

Covic trazi samo da on bude dozivotno clan predsjednistva mada navidim sta su hrvati imali koristi od njegovog predsjednikovanja,on uzima kajmak a ostaloj buraniji sirutka i buranija sretna sto imaju ukajmacenog covica. Ko je covicu dao pravo da tvrdi za neke hrvate da nisu legitimni a kobajagi on jeste......jedina razlika sto se on enormno obogatio kroz ugrozenost hrvata a drugi to nisu imali priliku.

Da

@NiP, Da, samo Hrvati ne žele da im Muslimani biraju njihovog predstavnika! U tome je problem! Svaki od tri konstitutivna naroda treba sam da bira svog predstavnika! Samo tako može biti mira, i dogovora!

Ralle

Potpisujem 10 km.mjesečno..djeci sam vec zabranio i ukinuo gledanje FTV..to je tzv.javni emiter u sluzbi Bakira i islamista a protiv hrvata i srba..RTV Herceg Bosne je jedini pravi mediji gdje hrvati mogu nesto da kazu..

Sta je Irdin?

kakvo je to usrano izmisljeno ime

444

>>@NiP, Da, samo Hrvati ne žele da im Muslimani biraju njihovog predstavnika! U tome je problem! Svaki od tri konstitutivna naroda treba sam da bira svog predstavnika! Samo tako može biti mira, i dogovora! ka Da<< Vas Hrvata ima dovoljno da izaberete svog LEGITIMNOG PREDSTAVNIKA. Ali to necete jer znate da vas HDZ unistava i pustite da lazu kako muslimani biraju vama predstavnika..

222

Potpisujem 10 km.mjesečno..djeci sam vec zabranio i ukinuo gledanje FTV..to je tzv.javni emiter u sluzbi Bakira i islamista a protiv hrvata i srba..RTV Herceg Bosne je jedini pravi mediji gdje hrvati mogu nesto da kazu.. I NELEGALNI STE I NESPOBNI.

Katy

Placamo i FTV pod prisilom iz racun za struju. Ne moze biti ikegalnije id toga nikako. Ljudima i sad odbijaju stotine maraka za nekakve dugove za koje svi znamo da zastarijevaju nakon 5 godina. Odvjetnici im kozu ogulili. Dig 70 km a odvjetnikovi troskovi 400 km , a ljudi odvjetnika nikad vidili nisu. 400 km po korisniku!!! Moue li biti kriminalnije od toga?! Pa sta je 1 km u poredjenju s tim?

/ Najnovije