Bajrović oštro Čoviću, građanima poruka: Ne plaćajte vlastito ispiranje mozga

7
Radiosarajevo.ba
Bajrović oštro Čoviću, građanima poruka: Ne plaćajte vlastito ispiranje mozga
Print Screen / Irdin Bajrović i Dragan Čović

Povodom poziva Dragana Čovića hrvatskim porodicama u kantonima s hrvatskom većinom da plaćaju pretplatu Radio-televiziji Herceg-Bosne, oglasio se Irdin Bajrović, član Gradskog odbora Naše stranke u Mostaru.

Radio-televizija Herceg-Bosne je još jedan propali HDZ-ov projekt koji uopće nema, da upotrijebim riječ koju Čović voli, legitimitet da bude javni emiter. S obzirom na to da je biznis u dijelu BiH pod HDZ-ovom vlašću uništen, na njoj se nema ko reklamirati, a s obzirom na to da je medij pod HDZ-ovom kontrolom, na njoj se neće reklamirati niko iz drugih dijelova BiH. Ta se HDZ-ova oglasna ploča finansira iz budžeta općina u kojima je HDZ na vlasti", poručuje Bajrović.

Građani i građanke su je već platili, naglašava Bajrović, iz budžeta koji oni pune na osnovu poreza koje uplaćuju.

"Čović ih zamajava kad kaže da trebaju dati samo marku i da im ta marka ne znači ništa. Dali su već stotine hiljada KM i sad im želi uzeti još. Za šta? Da ih se ubijedi kako ne trebaju vjerovati svojim očima nego HDZ-u koji im priča kako im je dobro u mjestima kojima on vlada, a da im sva nevolja dolazi od drugih, tačnije Bošnjaka i Srba", tvrdi Bajrović.

Kako naglašava kad su sve uništili, žele napraviti televiziju kojom bi prikrili kriminal koji su uradili.

"Pozivam građane i građanke da se ne odazovu njegovom pozivu. Ne plaćajte vlastito ispiranje mozga“, kazao je Bajrović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije