Drama u RS-u nakon Inzkovog pisma: "S Hitlerom da nam lidera uporedi..."

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nema

I kad mi neko kaze da im nije vlast genocidna i vcina im naroda. Fuj.

Koel

Sve nije srpski narod takav los a sve patrije isti pogled imajj te time potvrdjuju tezu kolektivne odgovornosti za zlocine i genocid a oni drugi dobri dio su mozda 1% u vidu statisticke greske

Kolektivna

podrska ratnim zlocincima daje i kolektivnu odgovornos. Vase vodje vas zavode i satanizuju.

Gost

Kakva drama?

Da

Pa dragi sugradjani zar je toliko tesko biti na strani istine i razuma. Pa zar vam tesko pada kad kazemo da smo svi Bosanci i ZELIMO da zivimo zajedno. Pa sta je tu lose, sta vam je sam sotona uradio s mozgom. Ljubav za ljubav. Pa sve su zrtve jednake, daj da osudimo sve i jednog zlocinca a ne da ih glorifikujemo.

LOL

U tzv. republici srpskoj neka niko normalan..

Romi

Pa ti si srbin porijeklom, pribaj napeaviti stablo porodicno i dovi ces do nekog Mitra, mrzitelju ka Koeleee a ti ako odes dalje od mitra, doci ces do Murata

N. Kremic

Valentin Inzko se kasno sjetio da ostatak života mora provesti sa svojim vlastitim fašistima u Austriji koji su po svemu gori od Dodika. Dugogodišnji boravak u BiH je Inzku bila ne samo nagrada nego i odmor. Kada dodže u penziju ne ostaje mu drugo nego da ide kod austrijskih Senada Hadžifejzovića i opravdava svoj neuspjeh u BiH. Ovoliko odugovlačenje da se jedna država ne pripremi za ulazak u EZ nije se desilo u historiji. U Austriji Inzka smatraju „kočničarem“, osobom koja treba navodno da pripremi BiH društvo za ulazak u EZ, a u stvri on trena da proces priprema koči. Treba znati da je EZ fašistički opredjeljene Sloveniju i Hrvatsku primile u EZ, kada nisu imale nikakve uslove da postanu ni članovi posmatrači.

Fuj

Baj, baj Incko!!!! Nema više lagodnog života u Bosni ! Mrš iz nje!

N.G

Treba svim ratnim zločincima oduzet odlikovanja,penzije i prava.Ali oduzet svima iz sve tri vojske

Hm

Kakva ironija, da čovjek joji dolazi iz zemlje koja je proizvela najvećeg zločinca u istoriji, Hitlera, soli pamet i morališe potomcima žrtava tog njegovog sunarodnika. Izgleda da se istorija ponavlja!

Najgori su

Prvi bak , pa seka , pa zahiragić , pa božo ljubić , pa tek onda čova i dodo

/ Najnovije